IMT

Dobro pazi na sastav između pumpe i one cijevi koja ide iz filtera. Sve dobro očisti, nove brtve, sve dobro postezat i pregledat. Mi smo još dodatno prali i ispirali kućište dif. i mjenjača iznutra te stavili novo ulje i novi filter.

Sto se tice pomocne pumpe i razvodnika, stvarno nisam video ni jednog 577 da fabricki to nema. Isto tako i servo i hidraulicni volan. Sto se tice 560, jako je izvodljivo staviti duplu pumpu na motor, cak postoji i fabricki i kacenje i pumpa za M/DM motor i po meni je to bolje resenje od fabricke pomocne pumpe i posla da bi se ta pomocna pumpa namontirala.

Deda je bio malo u akciji ovih dana :D

21ovqtx.jpg

Fabricki je 28A, ovaj je ako se ne varam 55 ili 60. Davno stavljen, koristen jako mnogo dok nije Claas stigao ali na 8 farova. U medjuvremenu ubacena jos 2 fara ali nikada ne palim vise od 8 farova tako da radi posao. Imam i digitalni voltmetar u kabini i gledam da mi u radu napon ne pada ispod 13V.

Taj sto kazes novi tip je 45 A, a stari tip koliko se secam je 33 A. Ja imam taj noviji skinut sa floride, a inace je proizvodjac BOSCH i kad radim sa vitlom po 50 puta upalim i ugasim traktor pa ne stize da dopuni. Sad razmisljam da stavim jaci.

Ja sam imao neki Ceski na Zastavi od 60A. Auto bio ispravan a alternator punio. Skinem ga i nerado (na tatin pritisak) dam coveku. On kaze da nije ispravan a nije mi ga vratio da vidim sta mu ne valja. Jos trazio da mu dam (poklonim) drugi.

Od kog John deere-a se podudara konusno tanjirasti na 5170?
Ili ko moze da uradi taj konusno tanjirasti?
Ako se ne varam Spajici su kod nekoga radili taj konusno tanjirasti....

Ja sam imao neki Ceski na Zastavi od 60A. Auto bio ispravan a alternator punio. Skinem ga i nerado (na tatin pritisak) dam coveku. On kaze da nije ispravan a nije mi ga vratio da vidim sta mu ne valja. Jos trazio da mu dam (poklonim) drugi.

Tako svi reču.
Ja ljepo ga prodam i odmah nagovjestim viđeno kupljeno .
Svi mudraci.

Nazad
Vrh