IMT

fergo mi stoji u otvorenoj garazi i danas kad sam ga upalio neradi hidraulik....ni nakon 20 minuta rada....
прво види уље, па ако је то у реду онда тражио даље...

послато са sm-a500fu уз помоћ тапатока

ја сам прошле седмице досипао, отишао ми омај семеринг на кардану и пушта, морам замијенити.

послато са sm-a500fu уз помоћ тапатока

0c3965e0fed5aeb5056b2bab30a6ea19.jpg

Resila avetinja da me obraduje danas...

Meni se to desava isto samo negde oko dihtunga glave curi. I sliva se tuda dole a nije ventil dekla.
Dao sam bio traktor nekom pa mi je vracen sa 5l vode manje pa kontam da se glava nije pokrivila posto je poceo duvati na iberlauf. Ne izbacuje ulje samo duva. Pritisak ulja kad je vruc 3 bar.
Ili su karike zalepile ili dihtung ili glava otisli pa pusta kompresiju. Nmg da skontam

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Milose, verovatno diFtung izmedju bloka i aluminijumske dekle. Trca je to srediti jer mora ceo razvod paljenja da se skida. Probaj da operes i odmastis sa Akrom K2 i nekako utisnes silikon a posle poprskas nitro farbom ili bolje lakom u spreju.

Милоше, ја сам такав проблем решио на следећи начин. Прво сам добро опрао водом и бензином. Када се осушило ставио сам "ХЕРМЕТИК", онако да се слива од горе између блока и кућишта развода у пар наврата. Херметик је и исте боје као блок мотора (сиве). Већ сам писао о овоме у некој од тема.

Kakva je procedura nabacivanje s44 motora na 558? hoce komsija to da radi, jel motor pase sraf na sraf na menjac ili ide posebna medjuploca? itd....

Kakva je procedura nabacivanje s44 motora na 558? hoce komsija to da radi, jel motor pase sraf na sraf na menjac ili ide posebna medjuploca? itd....

Ne treba nikakva medjuploca samo treba mala dorada zamajca sa zadnje strane da ne kaci o deklu semeringa radilice, na hladnjaku treba pomeriti lim za usmeravanje vazduha malo u stranu jer kod s44 nije u centru ventilator,ako je motor od tamica treba ti karter i grlo zasipanje ulja cinimi se, jos treba srediti regulator na liniskoj pumpi,ostalo su sitnice drzac rezervoara, sajla obrtomera,polugica gasa i jos po nesto sitno ....

Ja znam za dvojicu u sremu. Jedan je Steva iz Iriga,drugi je Jova iz Neradina ali cene za delove su im astronomske,kao da su pozlaceni a ne polovni.

Nazad
Vrh