IMT

To su radijalne zato su kramponi udaljeniji.
Baš me zanima kako ide na tim gumama.

Jesu si li ga ovo rasirio?

Послато са HTC Desire 825 уз помоћ Тапатока
da bio je rasiren zbog soje pa mi bilo mrsko vracati, al vratio sam ih danas

67bd25880ef2b76abb99953ad6c1e52b.jpg

Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока

Ja kod mene na 577 moram ubaciti pomoćnu pumpu hidraulika pošto je nemam a preko poklopčića jako sporo radi sa oruđima.

To su radijalne zato su kramponi udaljeniji.
Baš me zanima kako ide na tim gumama.

Ovo su tzv. "Rice and cane" gume koje se koriste u uzgoju rize (pirinaca) i secerne trske jer se radi uvijek u velikom blatu. Pogledaj malo po internetu pa ces vidjeti, ovo nema veze radijalna ili dijagonalna guma...

Dobro možda je ali ja cu sad ove radijalke na 560 kupit i ima veći razmak između ripni i veće ripne i to zato jer je guma 70 .
Svaki proizvođač ima dosta serija neke gume s tim razliku i dizajn.

Otac li ga njegov,ljudski lep.Kolika mu je cena?Kad smo kod toga, jel zna neko gde se može naći atestiran fabrički zaštitni ram za 539,zbog registracije?Ja imam pravljen ručno ali kažu da neće takav da registruju več mora imati fabrički atest pa još da i AMS da neki papir...pa tek onda na tehnički.

Ako imas stare tabice (a i ako je registrovan na nove), samo se obnavlja onaj kartoncic za tehnicki pregled gde za 500 ili 1000 dinara samo lupe pecat i upisu datum. Posle vozi Misko:ppozdrav:

Otac li ga njegov,ljudski lep.Kolika mu je cena?Kad smo kod toga, jel zna neko gde se može naći atestiran fabrički zaštitni ram za 539,zbog registracije?Ja imam pravljen ručno ali kažu da neće takav da registruju več mora imati fabrički atest pa još da i AMS da neki papir...pa tek onda na tehnički.

Cijena 6000 eura
Puno ali sve je novo od motora kojeg je novog kupio ostalo sve uredio .
Je puno a kad gledaš i nije felge su 26 coli.
Pitao sam ga u Sloveniji kupio gume i felge nabavio.

Frenky najpre bi ubacio tandemku na mesto pumpe volana da jedna bude za volan a druga za radnu hidrauliku ali je to ne izvodivo pa će biti onako kako mora da bude.

Frenky najpre bi ubacio tandemku na mesto pumpe volana da jedna bude za volan a druga za radnu hidrauliku ali je to ne izvodivo pa će biti onako kako mora da bude.

Zimus u 549 ubacio novu pomoćnu pumpu jer je postojeća imala pritisak od 120 bara kad je traktor zagrijan. Novu kupio i staru zamjenio staro za rem. u tvom komšiluku. Pritisci obe uštimani sa manometrom po uputi iz priručnika bez potrebe diranja ventila na razvodniku (ješ je orginal blomba). Jesenas nabavim pomoćnu pumpu i pogon iste (sve prije rata skinito sa novog IMT traktora na prvom servisu :) ) za cca 500 kn. Inače se u praksi osjeti razlika u protoku između osnovne i pomoćne pumpe.

Zimus u 549 ubacio novu pomoćnu pumpu jer je postojeća imala pritisak od 120 bara kad je traktor zagrijan. Novu kupio i staru zamjenio staro za rem. u tvom komšiluku. Pritisci obe uštimani sa manometrom po uputi iz priručnika bez potrebe diranja ventila na razvodniku (ješ je orginal blomba). Jesenas nabavim pomoćnu pumpu i pogon iste (sve prije rata skinito sa novog IMT traktora na prvom servisu :) ) za cca 500 kn. Inače se u praksi osjeti razlika u protoku između osnovne i pomoćne pumpe.

De nabavi i meni jedan komplet ;)

Nazad
Vrh