IMT

Ako misliš da je očuvana zašto je onda farbao,ovako izgleda kao nova i više nego očuvana.Zadnje felge su noviji model a opet vidim da nije ojacana hidraulika tj.nema one cilindre.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li je farban,šta mislite,nebi trebao ako ima originalne gume i ako su uistinu tacni radni sati

Sent from my iPhone using Tapatalk

577 svaki ima pomocnu pumpu i razvodnik samo sto kod polovine traktora to nije u funkciji. Cak, stavise, svaki 578-589 koji sam video je imao razvodnik za spoljne potrosace i crevo spojeno na donji deo zadnjeg kucista sto implicira da je imao i duplu pumpu.

Lijepo sam napisao da kolega ima 577 nove linije i prvi mu je vlasnik i NEMA nit je ikad imao dodatnu pumpu i razvodnik. Sam je ugradjivao dodatni razvodik, vec sam zaboravio za sta mu je trebalo. Mozda su za "domace" trziste imali svi ali ovdje sigurno nisu, stari tipovi i pogotovo. Ne znam sta pise u knjizici da li je serijska ili dodatna oprema...

Marko, vise puta je pisano o tim ventilcicima. Ventil na poklopcu hidraulika sluzi za uduplavanje protoka glavne i pomocne pumpe kod tezih radnji (kipanje prikolicai slicno) da sedodatna pumpa malo rastereti. Drugi ventil na samom razvodniku sluzi za odabir jednoradnog ili dvoradnog nacina rada razvodnika.

Bobo taj tvoj drugar je izgleda baksuz :osmeh:

To je jedini 577 nove linije koji je kod prvog vlasnika i da nema tvornicki ugradjen razvodnik. Stare tipe traktora ovdje ima dosta i 577 i 578 i nijedan to nema ali dosta starih 577 je imalo servo volan i pomocni podizni cilindar na trubi. Ne znam jel svaki 577 dolazio sa servom i pomocnim cilindrom ali znam da ih je jako puno to imalo.

668cb6a47d4698f4c7246901ece57407.jpg

f55f7bc08251952c3a92ece4d3275851.jpg

mališa dobio nova stakla posle ko zna koliko godina, ne mogu ga prepoznati

Nazad
Vrh