Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Delovi Bucalo ili Juselvandfr je napisao(la):Treba da radim generalnu komplet za 539, pa interesuje gde su najpovoljniji delovi u Sapcu, i masinska obrada gde da nosim?
milanco je napisao(la):Sigurno ce majstor da mi radi neneralku jer imam dobrogcoveka. Zanm da u Bg i Novom sadu ima takvih firmi ali me interesuje neko konkretno sa provereno dobrim delovima i cenama.
Moze informacija i na privatnu poruku ako se ne ostavljaju informacije takvog tipa javno.
Cisto informativno ko radi takve zamene motora da se cisto raspitam za cenu, uslove i slicno
Mediteranauto, NS. delovi
Feniks, NS . obrada
da to sam prvo napravio, ali nije ni toPIFTA je napisao(la):Jesili oprao hladnjak spolja (sace)?
ne nisam dirao ni jednu pumpu, daj mi molim te objasni na konu točno mislišzorancile je napisao(la):Jel ste dirali pumpu visokog pritiska?
Skini vodenu pumpu i vidi dali turbina nije projslajfovala ili dali nisu popucala peraja na njoj ako su u redu nema potrebe da je menjasimt560 je napisao(la):da to sam prvo napravio, ali nije ni toPIFTA je napisao(la):Jesili oprao hladnjak spolja (sace)?
imam još mogućnost zamjene vodene pumpe ali prvo da mi je vidjet je li tko imao kakvo iskustvo s takvim stvarima
ma ne ona je nošena na stol prije ri ili četri godine i nije bilo nikakvih problema do ovog proljeća. a sa traktorom nisam imao nikakvih kvarova sigurno godinu dana ako ne i višezorancile je napisao(la):Mislim na Bos pumpu, linijsku ili rotacionu. Desava se ljudima da je skidaju, pa stave u prerano paljenje, onda se jako greje...
Jel ste nesto radili oko motora u skorije vreme?
rije se i u transportu više nego inače otprilike temp je na 85 a čim uđem u njivu nije važno jel bila tanjirača, sjetvospremač ili bilo koji drugi priključak diže temperaturu na 100 i prekozorancile je napisao(la):Opisi malo detaljnije sta se desava, kad se pregreje, jel i u transportu, ili samo kad radi nesto tesko, kolika mu je temperatura...?