IMT

Mislim da ima garancija dve godine na taj novi motor. :sta:

Beži što dalje od tih nazovimo novih motora.Najbolje i najisplativije ti je da lepo uradiš tvoj i da si miran duže vremena a ne da se hvataš za glavu i stomak kada god treba da pališ traktor.

Treba da radim generalnu komplet za 539, pa interesuje gde su najpovoljniji delovi u Sapcu, i masinska obrada gde da nosim?

milanco je napisao(la):
Sigurno ce majstor da mi radi neneralku jer imam dobrogcoveka. Zanm da u Bg i Novom sadu ima takvih firmi ali me interesuje neko konkretno sa provereno dobrim delovima i cenama. ::namigivanje::
Moze informacija i na privatnu poruku ako se ne ostavljaju informacije takvog tipa javno.

Cisto informativno ko radi takve zamene motora:haha: da se cisto raspitam za cenu, uslove i slicno
Mediteranauto, NS. delovi
Feniks, NS . obrada

Hvala momci isao sam danas i pazario polako delove, ipak generalna bar znam sta sam radio i stavio u ljutu masinu nego, ovo sto pricate zamena za motor itd....Da se posle ipak ne zajebavam..... :ppozdrav:

imam problem sa hlađenjem imt 560 pa ako neko može da pomogne naka kaže. ja sam sve svoje ideje ispuco znači izvadio sam termostat, usipao sam tekućinu za čišćenje hladnjaka stavio novi zračni filter i dalje ništa ne promijenjeno. traktor mi nije izgubio snagu takko da samm odma skinio sumnju s motora ali ideja više nemam
tako ako itko ima kakvu ideju ::pomoc:; ::pomoc:; ::pomoc:;

PIFTA je napisao(la):
Jesili oprao hladnjak spolja (sace)?
da to sam prvo napravio, ali nije ni to
imam još mogućnost zamjene vodene pumpe ali prvo da mi je vidjet je li tko imao kakvo iskustvo s takvim stvarima

imt560 je napisao(la):
PIFTA je napisao(la):
Jesili oprao hladnjak spolja (sace)?
da to sam prvo napravio, ali nije ni to
imam još mogućnost zamjene vodene pumpe ali prvo da mi je vidjet je li tko imao kakvo iskustvo s takvim stvarima
Skini vodenu pumpu i vidi dali turbina nije projslajfovala ili dali nisu popucala peraja na njoj ako su u redu nema potrebe da je menjas

Mislim na Bos pumpu, linijsku ili rotacionu. Desava se ljudima da je skidaju, pa stave u prerano paljenje, onda se jako greje...
Jel ste nesto radili oko motora u skorije vreme?

zorancile je napisao(la):
Mislim na Bos pumpu, linijsku ili rotacionu. Desava se ljudima da je skidaju, pa stave u prerano paljenje, onda se jako greje...
Jel ste nesto radili oko motora u skorije vreme?
ma ne ona je nošena na stol prije ri ili četri godine i nije bilo nikakvih problema do ovog proljeća. a sa traktorom nisam imao nikakvih kvarova sigurno godinu dana ako ne i više

Opisi malo detaljnije sta se desava, kad se pregreje, jel i u transportu, ili samo kad radi nesto tesko, kolika mu je temperatura...?

zorancile je napisao(la):
Opisi malo detaljnije sta se desava, kad se pregreje, jel i u transportu, ili samo kad radi nesto tesko, kolika mu je temperatura...?
rije se i u transportu više nego inače otprilike temp je na 85 a čim uđem u njivu nije važno jel bila tanjirača, sjetvospremač ili bilo koji drugi priključak diže temperaturu na 100 i preko

Nazad
Vrh