Bosonoga
Član
To su ti sada kad su prepravljene zračne kočnice, imaš vanjske zračne klipove za svaki doboš po jedan (unutar doboša je sve mehanika). Princip ti je isti kao i na zračnim kočnicama prikolice ako se kužiš u njih kako rade.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A za šta služi ona budžotina na polugama i u rupi toplinka?Bosonoga je napisao(la):Vjerovatno je ovako kako ti kažeš. Ljudi danas rade svašta pa prodaju starije modele kao novije. U mome kraju IMT 560 sa polugom IMT 756 ore 2. brzom i doslovno leti, jer su zemlje kraj rijeke i dosta su lagane. Meni je se nudi jedan IMT 577 DV 1985 g sa 3 brzine u zamjenu za mog Zetora 4718 i tanjirače 24. Čovjek je tvrdio da mu se prednja vuča uključuje ručno i da radi i u rikverc, kočnice su mu prepravljene sa kamiona i kočenje mu je na zrak sada. Pošto mi ne treba toliki traktor nisam ni razmišljo toliko o pazaru, ali mislim da je ponuda bila dosta dobra. Evo i slika tog IMT 577, meni izgleda dosta čudno.
Prvi put vidim tako šta... a gde se tu kači prikolica?panonstib je napisao(la):@mityoo
To se zove hidroficilna kuka i sluzi za vucu i kacenje jednoosoviske prikolice.
North ARMY je napisao(la):Sa sirokim tockovima je puno bolje orati,za vecinu poslova su siroki bolji.