IMT

zorancile je napisao(la):
dragan69 je napisao(la):
Kako rešiti curenje na prelivnoj cevi za gorivo na 558 menjao sam podloške i aluminijunse i bakarne i kupovao nove cev i curi pa curi iza cevke do dizne.

A dali si siguran da na cevi curi, da ne curi bas dizna? Moze da se desi da nije stegnuto telo dizne ili da je napuknuta.
Curi iza samog okca do dizne koliko mogu da vidim.

Curi iza samog okca do dizne koliko mogu da vidim.
[/quote]

Jel si probao da stegneš taj reducir na dizni u koji se uvrne holender? Ima tu unutra i mala bakarna platna, mozda je to?

imt560 je napisao(la):
ne voda mi na sto ne ključa pa je onda vjerojatno moguće da je do sata a nivo vode u hladnjaku je uvjek isti i nema nikakvih mjehurića
Skini sat, i u džezvi na platni ugrej vodu da ključa i stavi kraj sata(sondu) u vodu i pogledaj kolko pokazuje! Onda ćeš znati dali je sat dobar i koliko laže! Mada ako laže je preporučujem da ga menjaš jer ako je već počeo da laže, može i da te prevari pa da napravi cirkusa u motoru!

eto moj 549 88gp i samo 1600rh

23j03k4.jpg

jqlxqb.jpg

Post je spojen: [time]1272476176[/time]

mityoo je napisao(la):
imt560 je napisao(la):
ne voda mi na sto ne ključa pa je onda vjerojatno moguće da je do sata a nivo vode u hladnjaku je uvjek isti i nema nikakvih mjehurića
Skini sat, i u džezvi na platni ugrej vodu da ključa i stavi kraj sata(sondu) u vodu i pogledaj kolko pokazuje! Onda ćeš znati dali je sat dobar i koliko laže! Mada ako laže je preporučujem da ga menjaš jer ako je već počeo da laže, može i da te prevari pa da napravi cirkusa u motoru!

Slažem se. :D

Evo pohvale upucene prema IMT-u. Zimus u decembru stigao nov 539, stajao je u supi do skoro a sad doslo vreme da radi. Polako sam ga razradjivao bacao vestak, a sad i setva i pokaze on neke sitne nedostatke i jedan malo vecu falinku. Fabricki rezervoar su ugradili od plastike, a na cepu nema rupu za odusak. Stvara on vakum u rezervoaru, a od dole greje motor i on se stinji i smanji zapreminu. Pun rezervoar a stane 21 litar. Pozovem u ponedeljak servisnu sluzbu da reklamiram i vec u sredu serviser u dvoristu sa novim metalnim rezervoarom. ::svaka cast::
Uradio covek servis sve gotovo za sat i po, uvazili reklamu ja se iznenadio da sve ide normalno i glatko. Sve pohvale za servis i servisere koji su maksimalno korektni.

Prošle nedelje sam sklapao jednom drugu sejalicu BECKER koja je bila zakačena za nov 539 sa novom limarijom i hid.volanom,da bi mi bilo lakše raditi rekao sam drugu da podigne sejač pa da poturimo nešto pod gredu da se ne spusti kad ugasi,on kaže nema potrebe drže ovi novi 539 dobro i stvarno podigao je i ugasio ja sam radio oko 3 sata možda je spustio 10 cm,baš sam se iznenadio...

Danas sam orao sa mojim novim IMT539 DV, dosta sam zadovoljan, ide dobro iako ja razbacano stajsko đubre. nema proklizavanja, kose vuče itd. samo još da sam imao bolji plug. i meni se u rezervoaru stvarao vakum, pa sam prabušio tri rupice od 1mm na čepu. samo nisam zadovoljan ergonomijom, ja sam visok i sedište mi je taman visoko prema volanu i kočnici/kvačilu ali su mi ručice hidraulike nisko, ni na menjač nisam navikao bilo je dosta turpijanja.

da baš za njega, i mnogo je bučan u kabini više nego ovi sa starom limarijom. možda zbog oblika, limarija je šira pozadi nego napred kao truba, pa mozda to pojačava buku.

Zainteresovan sam za nov traktror 549wd, pa me zanima da li neko zna gde ih ima na lageru da ne bi cekao 3 meseca porudzbinu:haha:
Unapred zahvalan

'88g. motor '93g i zadovoljstvo kostalo 7200e.Doteran preko Fruske Gore i presao bez problema 80 km.Ima nekih stvari na koje bih imao par pitanja,ali to cemo ovih dana mozda na pp.

Cestitam pravi izbor traktota.
Mozda je cena malo jaca za to godiste,
ali ako je u top stanju cena ok.
Po meni je bolje uzeti sredjenu masinu,
nego krsa pa ga sredjivati. :ppozdrav:

Nazad
Vrh