MONTOYA
Član
za 350e ja bih seo i oterao ga
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Curi iza samog okca do dizne koliko mogu da vidim.zorancile je napisao(la):dragan69 je napisao(la):Kako rešiti curenje na prelivnoj cevi za gorivo na 558 menjao sam podloške i aluminijunse i bakarne i kupovao nove cev i curi pa curi iza cevke do dizne.
A dali si siguran da na cevi curi, da ne curi bas dizna? Moze da se desi da nije stegnuto telo dizne ili da je napuknuta.
Skini sat, i u džezvi na platni ugrej vodu da ključa i stavi kraj sata(sondu) u vodu i pogledaj kolko pokazuje! Onda ćeš znati dali je sat dobar i koliko laže! Mada ako laže je preporučujem da ga menjaš jer ako je već počeo da laže, može i da te prevari pa da napravi cirkusa u motoru!imt560 je napisao(la):ne voda mi na sto ne ključa pa je onda vjerojatno moguće da je do sata a nivo vode u hladnjaku je uvjek isti i nema nikakvih mjehurića
mityoo je napisao(la):Skini sat, i u džezvi na platni ugrej vodu da ključa i stavi kraj sata(sondu) u vodu i pogledaj kolko pokazuje! Onda ćeš znati dali je sat dobar i koliko laže! Mada ako laže je preporučujem da ga menjaš jer ako je već počeo da laže, može i da te prevari pa da napravi cirkusa u motoru!imt560 je napisao(la):ne voda mi na sto ne ključa pa je onda vjerojatno moguće da je do sata a nivo vode u hladnjaku je uvjek isti i nema nikakvih mjehurića