Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
sto ne bi bilo moguce, na menjacu ga odvoji od prednjeg kraja i taj zadnji deo prikaci na drugi traktor i diferencijal poveze na izlazno vratilo i prebaci da se vrti preko menjaca i dobija pogon na 4 tockahttps://www.youtube.com/watch?v=Q6XzUmArCeY
kako je ovo moguce da spoje dva traktora u 1?
(Na videu od 3.00 je MF35, kome je prikacena zadnja polovina drugog MF 35, ima 4 zadnje gume...)
Kakvi su imt 590 ,nemogu nesto mnogo o njima da nadjem na netu? Znam da imaju Perkins motor ali mi za nepovjerovat da je motor identican imt 577 tj. S44 a da je samo dodavanjem turbine doslo do povecanja snage na cak 95 Ks znaci celih 25 KS u odnosu na IMT 577 koji ima 70 KS.
Ne razumem sto ti je cudno da turbinom doda 25 konja ?Kakvi su imt 590 ,nemogu nesto mnogo o njima da nadjem na netu? Znam da imaju Perkins motor ali mi za nepovjerovat da je motor identican imt 577 tj. S44 a da je samo dodavanjem turbine doslo do povecanja snage na cak 95 Ks znaci celih 25 KS u odnosu na IMT 577 koji ima 70 KS.
Prvo, niko nije kupio taj nov traktor pa da sad priča ovo ili ono, većina je kupila već izrkane sa kombinataTo je sranje na kvadrat u odnosu na 5136. Jedino taj meckin motor radi.