Ivanz. Verovatno mislis na s44, inace svaki ima 77ks pri 2250 obr a 80ks pri 2500 obr.
E tek ovo mi nije jasno,kod mene( ne samo kod mene) u saobraćajnoj lepo stoji 51,5 KW a vi ga sad nadjoste sa 77-80 KS
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ivanz. Verovatno mislis na s44, inace svaki ima 77ks pri 2250 obr a 80ks pri 2500 obr.
Zar nije Radoje Dakić bio fabrički diferencijal u njemu5170 ili 5173 su zivotinje od traktora u svojoj klasi ubacivali su ljudi diferencijale od Radoje Dakica imas na FB lik prodaje jednog takvoga.Ima u Odzacima lik sto radi KT par po nekoj lincenci valjda od Dzondira javice ti se vec nase kolege sa foruma iz Odzaka i Baca koji znaju tog majstora.Imao sam prilike da orem sa tim traktorima i to je cista snaga plug 4 brazde nosi kao od sale.
IzgledaZnaci Montoja i ti si sad u legendi?
E Bobo ja zivim u Palama a izgleda da ce Famos Koran ponovo pokrenuti proizvodnju pa nemoj da brigas za dijelove, Ti motori su radjeni ovde i izgleda da ce se opet praviti kao i ostali dijelovi