MONTOYA
Član
Famos je radio i motore sa oznakom MB i menjače sa oznakom ZF
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali neko ima iskustva, sa novim indijskim alnaserom. Kod mene je stari tip na 539 i sporo okrece pa sam mislio uzet novi. Imaju sa planetarcima i obicni pa Neznam Koji su se bolje pokazali.
Kazu da ni iskra nije vise kao nekad, i nju sad rade turci
Dali su zastupljeni sa rezervnim dijelovimaAko vec uzimas, najbolje uzmi Ceski Magneton,sa planetarcem,dugo vremena je stavljan u prvu ugradnju i jako je dobar.
Zbog toga mi se Ne uzima polovan, u ponudi ima ceskih i indijskih, pa cu odlucit sta uzet, ako neko ima nek javi kako ga sluzi
Marko. Zivota ti pogledaj na plocici na traktoru na koliko obrtaja ima 51,5kw.
momci imam jedno pitanje, znate li mozda sta moze biti uzrok u oranju 542 naglo izgubi snagu i ugasi se u mestu, i posle toga nece da upali vergla al nista, ima goriva, u casici ima goriva, do pumpe ide gorivo, tad kad sam gledao nije imao u motoru ulja al kad sam ga izvukao na ravno ipak je imao, a i nije mogao zakovati jer ne bi verglao..
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Ja kupio polovan Iskrin i nakraju radio komplet remont sve u detalj,dao 100 eura za delove,ruke nisam placao ja ga sklapao.Skup sport.Kod mene je dosta kupljeno onih RTD iz Jusela za 9000 dinara i svi rade bez problema a koliko se secam ima ga i clan Pesut i zadovoljan je
Daj bre Manjevicu ja sam tebe smatrao covekom sa ukusom ova sklepotina od kabene ko poljski WC!Zna te li mozda nekog da napravi dobru kabinu na 577?
Po mogustvu ovako nesto:
https://m.youtube.com/watch?v=RLgTgmRjnBc