petarkrsmanovic
Član
IMT. Snaga se oseca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja imam sivu na 560, proizvodi je Mehanika Orasje.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
To je izvozna kabina. Slicna onim na poslednjim serijama ali ima nekih razlika. Ima slika na nekih 15ak stranica nazad takva kabina na IMT 549. Trebalo bi da ima grejanje i ventilaciju.Dali je to ona sa grejanjem?mozes li da mi poslikas kabinu....nista hitno nista obavezno...jednom
Bome kad je natovari zrnastom robom, ni traktoru a ni gumama nije svejedno. Ja pravim nastavke za moju 70cm pune zbog zrnaste robe koju vecinom prevozimZa sve, silazu, psenicu, kukurz. Kad istovaramo klip iz nje, ja, ovako nizak, udjem merdevinama, a kad ostanem u praznoj mogu samo da kukam.
Zanima me isplati li se remontovati vodenu pumpu na 533 ili bolje da kupim novu ona je oko 3500-4000 koliko sam video.Pogodio sam sa majstorom da mi sredi prednji trap 6000 sa obradom i moji delovi oko 3000 izasli i danas mi kaze da ne bi bilo lose da remontujem pumpu posto je on rasklopio sve vec.
Evo ja sam svoju prepakivo....dva lezaja i pakung nisu kostali vise od 7 evra.....Ne sjecam se vise posto me pumpa sluzi vec drugu godinu..Solidna presa ili kao ja,na veliki skrip koji se moze dovoljno razvuc i da se to odradit....Ipak..prvo moras alalt tih sedam evrica ako ti ne uspije.
Sto da diras u pumpu ako je ok..
Sigurno su losi lezajevi...vidi koliko hoce da ti prepakuje da nebi bilo skuplje nego novu da nabacis..Kod nas su pumpe koje se proizvode u Tesnju najbolje
Jeste sa grejanjem. Trenutno ne migu da postavljam slike, ali cim budem mogao stavicu.
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2