mixer87kac
Član
Orao sam 4. i išao od 5,5 do 6 km/h, sad nisam merio ali mislim da je tu negde, možda 6,5...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taman koliko i meni treba. Konusno-tanjurasti originalan ili veci? i koja je kombinacija zupcanika za usporavanje i ako moze neka slika doticnih?
Када ћемо видети брену и оног странца заједно у орању?
Konusno-tanjirasti je original, a kombinaciju zubčanika ne znam jer je majstor kompletan menjač nosio kući da radi, iz tog razloga nemam ni slike zubčanika...
Ajde ga makar pitaj koja je kombinaciaj zupcanika da znamo i mi ostali da se ne zajebemo. Trebali smo nekoga da bude prvi da nam iz prve ruke napise sta i kako to funkcionira...
Koje ulje sipate u vas 5106 ili 136,u transmisiju.Mislim da je delimicni krivac brzog crkavanja menjaca i konus-tanjir. ulje.
Nebi ja sipao traktol,najbolje bi bilo SAE90,mnogo bolje za menjac i konus-tanjir,jedino bi hidraulika radila malo sporije dok se ne zagreje ulje.Pitaću ga, pa javljam na forum...
Jesenas kad smo ga radili usuli smo NIS-ov traktol...
Prosle godine pukne mi glava upravljaca na 542 u oranju raspadne se bukvalno fabricka koja je trajala 32 godine. Da ne bi nesto karabucili kupimo novo kuciste i novo vreteno sve to spakuje majstor i bilo je manje vise ok. Dok danas u oranju osta mi volan u rukama. Pisam im se u indijske delove. Imali smo sve u ovoj drzavi i to nam nije valjalo sigurno cemo da se ovajdimo od kineza, turaka i indijaca....
ima li mozda neko instrument tablu od 577 novog tipa sa papucama?