momci zanima me ima li razlike izmedju novog i starog tipa 577? osim u kabini i haubi
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Ima
Prva vuča drukčija hidro volan i tako ima sitnica kasnije , pojačani hidrulik mokre kočnice.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
momci zanima me ima li razlike izmedju novog i starog tipa 577? osim u kabini i haubi
Послато са SM-J710F уз помоћ Тапатока
Razlika ima svakojakih. Ima ukupno 3 delimicno razlicita modela prednjeg trapa bez DV, isto tako 3 delimicno razlicite prednje vuce, motor je kod svakog isti ali se kod nekoga zalomilo da ima male klipove sto je jako redak slucaj. Kvacila i menjaci su isti s' tim da novi tip ima drugacije kuciste menjaca zbog nosaca kabine. Postoji i potpuno sinhronizovani menjac ali su to pravili samo poslednjih par godina. Zadnji most ima vise kombinacija ali generalno se deli na obicno kocenje i mokro kocenje. Prednje felne za obican trap su svuda iste, DV ima fiksne ili rasklopive felne. Zadnje felne postoje stari tip sa zabicama i novi tip sa srafovima i nesto laksim tegom. Postoje i novi tip felne bez tega sa srcem istim kao na 558. Kardan uglavnom svi imaju 720. Ako te zanima jos nesto, pitaj.
I meni se to jednom desilo kad sam vukao 2 tone 2 brzom uz brdo pa se grijao, sigurno su mi se "spojili" filteri ko i tebi pa nije imao nafte.. Inace on bi to izvukao... Samo sam imao problem kad sam kupio nove filtere jer nisam znao sta ce mi dva kad su mi se spojili pa sam morao jedan baciti jer nisam uzeo racun da bi mogao da vratim...Ko nevjeruje što cu mu ja ljepo kažem odmah sprdačija.
Je meni bilo zamjenili i normalno falilo valjda nafte grijat se nesmije da se grije išao bi odmah van iz dvorišta jednom to bilo nisam dve godina filtere mjenjao spojili se.
I pukao remen.
Napisah koju stranu ranije. Jos uvek radi Ikaterm hladnjake. Pogledaj na sajtu Jusel Sabac. Imaju i cene ali su one bez sugavog PDVa. Sad sta ti odgovara ti odluci .
Jasamnabrzinu procitao poruku i mislio sam da vam treba ceo hladnjak. Mislim da odgovara cep od Yuga ili Zastave. Na oko deluju isto a moze mislim i od starijih Mercedesa .baš sam gleda po internetu
ali nema od ikaterma čep samo hladnjaci
Nisi me druze dobro razumeo, ponovo procitaj moj post. DV sa levim kardanom moze biti samo u kombinaciji sa mokrim kocnicama i pojacanim hidraulikom u fabrickoj izvedbi a DV sa desnim kardanom su ugradjivali od 70 i neke na 579 i 589 i cak na neke ranije modele pa sve do 2000 i neke.
Sto se motora tice, samo rasklapanjem moze da se utvrdi koji su klipovi.
I dalje ste ubedjeni da je danasnji antifriz odlicna stvar.Ja sam 3 hladnjaka promenuo na fordu,uvek antifriz,strasno koliko kamenca u motoru.Nikad nije sipana obicna voda.