Šošara
Član
Da si sipao antifriz svega ovog ne bi bilo.
Lepo ti je Bobo govorio,a ti teras po svom.
Lepo ti je Bobo govorio,a ti teras po svom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nema potrebe da ga skidas odes do farbare i kupi masne sode naspi je ona je praskasta ne ostecuje gumene i plasticne delove ali zato masnocu i kamenac razbija vozaj ga koji krug po selu ostavi ga i u leru da radi par sati. Ja sam znao i po ceo dan da je drzim u hladnjaku i kad stignem kuci sa njive ispustimo i cistom vodom isperemo ako treba ponovimo proces ali retko kada je trebalo ponavljati.Ili razletujes gornji deo ili poklopac i onda sa zicom od CO2 ali preduplanom da nebi probio guras kroz svako sace kad tako ocistis opet zaletujes i teraj dok ga opet ne zacepis.Hladnjak cu skinuti pa cu nesto nasuti,najverovatnije sonu kiselinu sa vodom pa cu da vidim sta ce izaci iz njega.
Da li teze pali sa antifrizom nego sa vrelom vodom?Kao da antifriz košta milione a poslije problemni u svemu imam antifriz kasnije samo pojačam malo tri godine može durati.
probaj odvrni onu sisicu pozadi i prati dal ce mehurici izlaziti. Bar pola minute nek kapa pa vidi jer dugacke su cevi. Najverovatnije su gumice izlizane u glavnom kocionom i povuce vazduh . Ako nije ni to onda u trubecari problem inutra
Ljudi juce mi je leva kocnica na imt 560 samo od jednom propala... desna koci ali leva ne. Sta je moguce da je? Inace sam vozio prikolicu punu drva nizbrdo (sva sreca u 3 sporoj)...malo je reci da sam se ziv us*o....