Lacin
Član
Mozda ono dugme na filt.vazduhaA da ono je za turbo pogon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E to je prava stvar,to je letos moj drugar na zmaju 133 uradio,razlemio,oprao i bacio.Nije vise moglo da se zalemi.To necu sigurno pokusati iako je najlakse za oprati na taj nacin.Eh, sad... ne bi ga bilo lose rastaviti... Razlemi se kapa gornja i donja relativno lako i to se doooobro ispere i zaleme se kape nazad. Ovo je bas bas zapeceno i nije samo kamenac, kako mi se cini da tu ima i "mulja" od ulja il nekakvog drugog taloga. Ipak je polovan traktor, pitaj boga ssta je tu sipano od sredstava za cepljenje hladnjaka...
Jao boze,filter goriva i hladjenje motora.......
Ja sam pregrejao moj 533 par puta bas zbog zacepljenog hladnjaka,kupio sam traktor nisam znao sta mu sve fali ali primiteio sam da se greje vise nego sto treba,posle nekog vremena izgore dihtung glave ja rasturim glavu ona puna kamenca,ocistim i namestim ali opet nije to to.sve zivo sam ocistio i produvao,prao sam hladnjak ali slaba vajda.Jednog dana rekoh ajde da proverim hladnjak,skinem ga napunim a dole drzim ruku i pustim a voda ide slabo odmah sam znao sta je u pitanju ali kasno.Brat mi je dobar majstor on radi sve,bukvalno sve popravlja ja radim neke druge stvari ali on i hladnjake,raskli smo donji deo brusilicom,ispravili smo jednu oprugu od motorne testere ona od paljenja.taman pase u celiju, onda sam ja svaku ocisti 70% su bile zatvorene.ocistio sam uzeli smo onaj jak fen i kalaj i zalemili sa njime nismo imali veliku lemilicu odradili smo to odlicno evo ga sada da nema termostat nebi mogao da se zagreje.Sada je antifriz i motor sam uradio pre par dana.Moze da se uradi hladnjak samo treba dosta zivaca.Prvo da ga operem sonom kiselinom pa cu onda da mu nosim i na otvaranje i na krpljenje kad procuri na 10 mesta
Sad ozbiljno,koliko povoljno??