IMT

momci, cuje mi se u desnoj poluosovini da nesto puca dok je u pokretu, kao da kaci negde al s polja ne kaci nigde..na imt 539, sta to moze biti?

Послато са LG-D331 уз помоћ Тапатока

ljudi....menjao sam biksne na anlaseru na 539,promenio sam one 3 ,a za bendiks dal ima da se kupi posebno biksna,posto mi nisu dali u radnji ?

Postoji li neki optimalni broj sati do generalne za motor na 542? Uz redovna odrzavanja i neko srednje tesko opterecenje (tacnije prikolica od 3t u brdskom kraju).

To je motor IMR m33/t. Ti motori na 539 koji rade samo lakse poslove duraju do 10 000 radnih sati. Ako traktor radi sve poslove, naravno uz pravilno odrzavanje, dogura do 7000 radnih sati i polako krene. 542 je nesto tezi traktor ali je 5 brzinski mjenjac pa jedno s drugim jos nekako. Sve u svemu mislim da svaki m33/t mora moci dogurati do 7000 sati sigurnih bez da pokazuje znakove umora. Naravno ako se pregrijava, pati i muci, smanjuje se vjek trajanja al opet se desava da doguraju i preko 10 000 bez diranja.

Sve je relativno ;)

Nas je dosao do 4000 bez ikakvog otvaranja, samo ulje, filteri i te potrosne stvari i tu mu je kraj. Deluje mi malo, pa zato pitam, mada mozda i gresim. Taj traktor je 95% svojih sati proveo pod prikolicom, koja je uvek tovarena do maksimuma i da napomenem, da je brdovit kraj. Poceo je nenormalno da trosi ulje, pri malo vecim obrtajima za nekih 4-5 sati izbaci oko litar ulja. Ovako pali dobro i malo je izgubio snagu, nista preterano. Ali ulje haos.

moram bilo sta da ova masina malo predahne

7f1842da72289b769c46107848f6f083.jpg

Послато са LG-D331 уз помоћ Тапатока

Како овај берач бере врсту иза задњег точка ????

Prošle godine sam išao drugaru da dovezem berač, dvoredni. I berač u dvorištu ali parkiran u radni položaj, ja hteo da ga prebacim u transportni kad bivši vlasnik, koji ga prodaje i koji ga je koristio godinama NE! šta radiš, ne diraj taj klin on tu mora da bude! Ja pokušavam da mu objasnim za transportni položaj a on ne pa ne, kaže to se pomeri poteznica u stranu i tako se transportuje...odustanem ja, izađem iz ulice, prebacim u transportni položaj i kući, srećom klin nije zapeko od ne pomeranja.

Jos sada nema auspuha, ubija zvuk, jer je pukla ona krivina pod 90 stupnjeva na koju se sarafi auspuh, valjda ce biti dobar....kad ih pogledam straga, koliko 560 izgleda manje, kad 577 ima gume 18.4-30 sa 12 platana, a 560 14,9-28 sa 8 pl

- - - - - - - - - -

Ova prednja svijetla treba napraviti kao u originalu....

Koliko kosta krivina na koju se pricvrscuje auspuh??

Nazad
Vrh