Kremator
Član
Jel stavljao neko na 539 gume a da nisu traktorske prednje, ostale mi od Dzipa 215/65/16?
Stavi sliku od tih guma....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel stavljao neko na 539 gume a da nisu traktorske prednje, ostale mi od Dzipa 215/65/16?
momci, cuje mi se u desnoj poluosovini da nesto puca dok je u pokretu, kao da kaci negde al s polja ne kaci nigde..na imt 539, sta to moze biti?
Послато са LG-D331 уз помоћ Тапатока
momci, cuje mi se u desnoj poluosovini da nesto puca dok je u pokretu, kao da kaci negde al s polja ne kaci nigde..na imt 539, sta to moze biti?
moram bilo sta da ova masina malo predahne
pa ima transportni polozaj beraca i radni (gurne rudu skroz desno i dodju mu kljunovi sa strane)Како овај берач бере врсту иза задњег точка ????
Iz mog iskustva odlican za kombajn prema svojoj snazi. Ove godine oko 60-70t bez problema, a od kako imamo SK prvi put je radio prvom sporom i skoro pun gas.Какав је 558 за силирање кукуруза и рад са сило комбајном?