Petar97
Član
Na jednoj od slika se jasno vidi plocica motora na kojoj pise M33 T
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja jos nevedeh kod ikoga 539 sa rotacionom ,uglavnom svi imaju linijske bar sto ih ja poznajem
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
God. je 75. Ja nisam dosad vidio ovakav 533 obicno su sa drugacijom pumpom, alnaserom sto se steza sa selnama i cijev za sipanje ulja je druzgacija. Izgleda da sam dobro ubo sa kupavinomIma 533 sa ovakvom motorom mislim da je 74 god i serija Delta.
Video sam u selu bar 30 komada i sve linijske i svih godista od 80-og do 2010 godista zato mi i jeste cudnoKolega,bez uvrede,ali ti onda nisi video vise od 10 komada 539,jer od tih 10 bar 5 su sa totacionom pumpom...
Video sam u selu bar 30 komada i sve linijske i svih godista od 80-og do 2010 godista zato mi i jeste cudno
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Slazem se. 533 fabricko nosi motor IM 033 a 539 M 033 T. Jedino sto je kompresor i alnaser starije generacije. Takva alnaser je bio na nekim serijama IMTa 558 i mislim Rakovice 60.Oznaka motora M33T. Dakle motor od 539. Pa i 558 ima stari tip anlasera a novi tip motora.
Moguce je da je stari motor u nekom trenutku zamenjen ovim. Ili je ovo neka specijalna serija.
KOd mene je '91 godiste i linijska pumpa ali ono sto me nervira i zbog cega pisem je to da traktor kako je kupljen i kad ga vozim na malom gasu neko bi pomislio da non stop pojacavam i smanjujem gas i izgleda da za to nema "leka" tako je od prvog dana a kad mu dam malo jaci gas nema tog neravnomernog rada tj. iscezne e ajmo sad strucnjaci da li neko zna zbog cega je to tako i mozel se sta popravit.Na pumpi ima plocica na kojoj pise Rikard Bencic.
Potpisujem. Posebno kada su motor i pumpa vruci. Ali ih je, kada se uporede sa drugim, prosto nemoguce ugusiti.Kolega,tu ne postoji lek,jer to nije mogao da resi ni onaj sto je napravio tu pumpu,jer pumpe Rikard Bencic na malom gasu i nove variraju (dodaju i oduzimaju gas). Sta je i zbog cega ne znsm,ali jednostavno su takve,i kada traktor prolazi putem tacno se cuje koja je R.B...
Milane jel taj 580 kod tebe fabricki taj model ili si ti stavio motor sa Tamica ?
Potpisujem. Posebno kada su motor i pumpa vruci. Ali ih je, kada se uporede sa drugim, prosto nemoguce ugusiti.
Onda to nije 580Ubacen od tama,ali je pumpa skidana i nosena kod bosiste,gde je on sve proverio i nista menjao nije,samo mi rekao da vratim onako kako je bilo i da sipam goriva i vozim...
Slazem se. 533 fabricko nosi motor IM 033 a 539 M 033 T. Jedino sto je kompresor i alnaser starije generacije. Takva alnaser je bio na nekim serijama IMTa 558 i mislim Rakovice 60.
A to za PVP, rotaciona linijska. Ima ih svakakvih. Kod nas je imao linijsku (1984. godiste), a prijatelj na 539 P imao rotacionu. Isto i po selu. Kako se kod koga zalomilo
Kolega,tu ne postoji lek,jer to nije mogao da resi ni onaj sto je napravio tu pumpu,jer pumpe Rikard Bencic na malom gasu i nove variraju (dodaju i oduzimaju gas),ima ih dosta u mojoj okolini a jednu takvu imam i u svom dvoristu na imt 580... Sta je i zbog cega ne znsm,ali jednostavno su takve,i kada traktor prolazi putem tacno se cuje koja je R.B...
probaj povecaj ler gas ne na polugama. vec pozadi regulatora imas slepu maticu kljuc 14 nju odvijes to je zastita onda odvrnes sa 17 kljucem kontra maticu i sravcigerom zavi jedno pola kruga .tako povecavas ler nadam se da si razumeo. nemozes pokvariti nista.