IMT

Kod nas ne znam dal je iko imao problema sa diferencijalom kod "troklipca"!
Samo oni iz Pančeva što prodaju 2005.godište za 1500eutra, odeš a oni kažu da taj traktor ne valja, puko mu blok i otišao konusno tanjirasti ali imaju oni mnogo stariji i ispravniji za iste pare, nije ništa radio,, samo nosio mleko sa salaša u selo ali nije u Pnčevu nego je negde drugo....:haha:

Ovaj iz serije 51xx mi deluje posebno ranjivo:
image.aspx

Moj komšija ima IMT 51xx, nije mi jasno da li je do traktora ili do onoga ko ga vozi ali taj traktor ne može ni jednu operaciju ( garenje, oranje, spremanje) da im završi a da se ne pokvari i da neki majstor iz N. Bečeja ne provede kod njih 2-3 dana, a nekada i duže.
Jesu li to stvarno toliko loši traktori?
Trocilindrašima svaka čast!
Problem je do njih oni nemaju pojma sa voznjom kada sam im dao setvospremac onaj bizgov od zeta ga vratio pokidanog ja mu kazem brate pa sta uradi jbg zapeo sam za medju ma ko ga jbe to je gvozdje sta te briga zavarice se to.Eto u cemu je problem!A kad ga Caki potera pa nema puta koji nije izorao i sada je tamo kod tvoje njive okrenu sa spustenim plugom izorao je ceo put!

Kolege,ima li neko da mu stoji skinuto ono kuciste za usporavanje izlaznog vratila na traktorima 560-577 ?...
trebali bi mi neki detalji,mere ako nije problem...hvala unapred.

Imam ja dva para stoje mi u supi

edit: jel bas kuciste ili ono sto se izbacuje kad se ubrzava kardan

- - - - - - - - - -

Sta znace one dve strelice na poklopcu vazdusnog filtera za imt 577,mislim na onaj poklopac(kog drzi selna) sto se prvo skida da bi se doslo do filtera imaju na njemu dve strelice i pise cini mi se "top"....

Moj komšija ima IMT 51xx, nije mi jasno da li je do traktora ili do onoga ko ga vozi ali taj traktor ne može ni jednu operaciju ( garenje, oranje, spremanje) da im završi a da se ne pokvari i da neki majstor iz N. Bečeja ne provede kod njih 2-3 dana, a nekada i duže.
Jesu li to stvarno toliko loši traktori?
Trocilindrašima svaka čast!
Treba poskidati sve tegove sa njega. Previse je to tereta za 100 ks. Sa toliko kilograma taj traktor ne moze zaslajfovati. Moze samo polomiti nesto.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Taj teret nose zapadni traktori sa 130-140 konja. A on sa 100 ks i bolesljivim diff-om. Motor jak tockovi prokliznuti ne mogu. pitanje je samo oce li menjac ili diferencijal crci. Mada ljudski faktor utice vecinom sigurno. Gledam kod nas kad oru sa njima pa to crn dim kulja iz auspuha. A nebi se setili u brzinu manje ubaciti nego samo gas

A i što bi to radili? Bolje je otkačiti plug pa zakačiti sebi za leđa i vući kao vo. To da se jadni traktor ne umori. Namazati ga i kremom za sunčanje kako ne bi izgoreo na suncu.

Ima drugar moj 5136, 60 jutara svoje i jos nesto u zakup. Nikada nista crklo nije od navedenih stvari a dusu mu je izvadio. Samo je generalnu na motoru uradio.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

A i što bi to radili? Bolje je otkačiti plug pa zakačiti sebi za leđa i vući kao vo. To da se jadni traktor ne umori. Namazati ga i kremom za sunčanje kako ne bi izgoreo na suncu.
Ocegledno ne razlikujes mucenje masina i teranje u krajnje granice izdrzljivosti od normalnog rada. U oranju traktor ne sme da dimi. Kad se saspe pa napravi par stotina evra ili hiljada na stranim traktorima onda konstruktor ne valja. Svaka masina ima svoje granice

Problem je do njih oni nemaju pojma sa voznjom kada sam im dao setvospremac onaj bizgov od zeta ga vratio pokidanog ja mu kazem brate pa sta uradi jbg zapeo sam za medju ma ko ga jbe to je gvozdje sta te briga zavarice se to.Eto u cemu je problem!A kad ga Caki potera pa nema puta koji nije izorao i sada je tamo kod tvoje njive okrenu sa spustenim plugom izorao je ceo put!
slike.php
[/URL][/IMG]Misliš na ovo? To je za "Nikad ovako!"

Da. Ti sto dime nisu uzubljeni kako treba . iz fabrike nisu dobro uzubljeni izasli.zvuci neverovatno ali tako je. Ovde kod nas su to provalili i uglavnom svi su uzubili kako treba.vise ne dime i manje trose. O kombajnima pricam i s46 ali verujem da je identican motor ko na traktoru samo karter drugaciji

Jesi ti video S 46 koji ne dimi?

Ja jesam...i to sam godinama gledao jednog koji je dimio kao parnjaca i koji je tesko palio,a imao snage,i gledam sad jednog koji radi kao sat i pali kao sat.sve je to kako naletis.

- - - - - - - - - -

Ima drugar moj 5136, 60 jutara svoje i jos nesto u zakup. Nikada nista crklo nije od navedenih stvari a dusu mu je izvadio. Samo je generalnu na motoru uradio.

Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk

Zemlja u B.Karadjordjevu i Odzacima nije ni u kom kontekstu slicna...mozda ima i u tome caka...kod nas je jedan 136 radjen 4 puta u roku od 2 godine pre nego sto je prodat-prvo je orao sa 4 glave leopardom,pa poucen dzepom digao jednu i orao sa 3(brazde po 30cm)

- - - - - - - - - -

Ocegledno ne razlikujes mucenje masina i teranje u krajnje granice izdrzljivosti od normalnog rada. U oranju traktor ne sme da dimi. Kad se saspe pa napravi par stotina evra ili hiljada na stranim traktorima onda konstruktor ne valja. Svaka masina ima svoje granice

Onaj 136 nije dimio(mnogo)a stalno muke sa menjacem,zatim je kupljena Rakovica 135 sa istim motorom kao IMT,ali dimi prilicno...doduse terana je muski,ali menjac vrti li vrti.

Nazad
Vrh