Kremator
Član
..aaaaa....a diferencijal od troklipca ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lepo je slusati kako sestak radi kada je obicno mecka unutra...sve ostao je pitanje vozaca i odrzavanja...Šteta, na oko moćno deluje, milina slušati kako šestak radi.
Problem je do njih oni nemaju pojma sa voznjom kada sam im dao setvospremac onaj bizgov od zeta ga vratio pokidanog ja mu kazem brate pa sta uradi jbg zapeo sam za medju ma ko ga jbe to je gvozdje sta te briga zavarice se to.Eto u cemu je problem!A kad ga Caki potera pa nema puta koji nije izorao i sada je tamo kod tvoje njive okrenu sa spustenim plugom izorao je ceo put!Moj komšija ima IMT 51xx, nije mi jasno da li je do traktora ili do onoga ko ga vozi ali taj traktor ne može ni jednu operaciju ( garenje, oranje, spremanje) da im završi a da se ne pokvari i da neki majstor iz N. Bečeja ne provede kod njih 2-3 dana, a nekada i duže.
Jesu li to stvarno toliko loši traktori?
Trocilindrašima svaka čast!
Kolege,ima li neko da mu stoji skinuto ono kuciste za usporavanje izlaznog vratila na traktorima 560-577 ?...
trebali bi mi neki detalji,mere ako nije problem...hvala unapred.
Treba poskidati sve tegove sa njega. Previse je to tereta za 100 ks. Sa toliko kilograma taj traktor ne moze zaslajfovati. Moze samo polomiti nesto.Moj komšija ima IMT 51xx, nije mi jasno da li je do traktora ili do onoga ko ga vozi ali taj traktor ne može ni jednu operaciju ( garenje, oranje, spremanje) da im završi a da se ne pokvari i da neki majstor iz N. Bečeja ne provede kod njih 2-3 dana, a nekada i duže.
Jesu li to stvarno toliko loši traktori?
Trocilindrašima svaka čast!
Ocegledno ne razlikujes mucenje masina i teranje u krajnje granice izdrzljivosti od normalnog rada. U oranju traktor ne sme da dimi. Kad se saspe pa napravi par stotina evra ili hiljada na stranim traktorima onda konstruktor ne valja. Svaka masina ima svoje graniceA i što bi to radili? Bolje je otkačiti plug pa zakačiti sebi za leđa i vući kao vo. To da se jadni traktor ne umori. Namazati ga i kremom za sunčanje kako ne bi izgoreo na suncu.
Problem je do njih oni nemaju pojma sa voznjom kada sam im dao setvospremac onaj bizgov od zeta ga vratio pokidanog ja mu kazem brate pa sta uradi jbg zapeo sam za medju ma ko ga jbe to je gvozdje sta te briga zavarice se to.Eto u cemu je problem!A kad ga Caki potera pa nema puta koji nije izorao i sada je tamo kod tvoje njive okrenu sa spustenim plugom izorao je ceo put!
Jesi ti video S 46 koji ne dimi?
Ima drugar moj 5136, 60 jutara svoje i jos nesto u zakup. Nikada nista crklo nije od navedenih stvari a dusu mu je izvadio. Samo je generalnu na motoru uradio.
Sent from my HTC Desire 620G dual sim using Tapatalk
Onaj 136 nije dimio(mnogo)a stalno muke sa menjacem,zatim je kupljena Rakovica 135 sa istim motorom kao IMT,ali dimi prilicno...doduse terana je muski,ali menjac vrti li vrti.Ocegledno ne razlikujes mucenje masina i teranje u krajnje granice izdrzljivosti od normalnog rada. U oranju traktor ne sme da dimi. Kad se saspe pa napravi par stotina evra ili hiljada na stranim traktorima onda konstruktor ne valja. Svaka masina ima svoje granice
Sent from my LG-D802 using Tapatalk