IMT

Kod nas rus 82 sa 757 plugom skici. Jezivo teska zemlja kod nas. Zato je ranije sve uglavnom bila detelina. Uglavnom svi voze beloruse zbog veceg izbora brzina u oranju. U selu ima 3 5106 vuku tri glave oko 90 zahvat i nije im bas dobro. Ja sa 558 i 756 plugom osudjen uglavnom na trecu sporohod.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

To je baš teška zemlja ako belarus skici sa 757. Ako je tako teška pitam se kako 558 ide sa 756.Ja većinom orem trećom sporom, redje prva brza. A uzore se skoro pa istom brzinom. Oko 1:10-20 za jutro. Imt 578+757.20

slike.php
[/URL][/IMG]Misliš na ovo? To je za "Nikad ovako!"
E o tome ti pricam kada bi oni krkani od unuka i zetova samo malo poveli racuna taj bi traktor isao kod njih dok su oni svi zivi ali su toliko sirovi da bi i nakovanj od 200kg sjebali!

I ovo je trobrazni Vogel u pitanju i onda se cude sto plug neore lepo,a vise je lenija uzorao nego njiva cak je i u asfalt zaoravao.

Ovih dana je stigla prinova IMT 533, odnosno ispomoc internacionalu. Samo nisam siguren dali je ovo motor od 539 posto mi ne izgleda kao na 533.

Alnaser stari tip sporac. Jedna serija je radjena za specijalne namene mislim da je 535 oznaka bila sa rotacionom pumpom i zute boje je bio imt i jedan jedini koji sam video takav. A ovo moze biti svasta budzeno cak i da je 533 preradjen na 539 motor posto i nema velike razlike takoreci

Oznaka motora M33T. Dakle motor od 539. Pa i 558 ima stari tip anlasera a novi tip motora.

Moguce je da je stari motor u nekom trenutku zamenjen ovim. Ili je ovo neka specijalna serija.

Nazad
Vrh