IMT

Nemogu vjerovati na sto sve treba paziti pri kupnji, a sto nevolim kada tako jako tockovi idu unutra, to obicno imaj zetori i usre

Dede '79 i '75
e79dfd103872079c6203ec3d5db52b49.jpg

Mislim da su 11ke, ako jesu, nisu naseg proizvojaca sigurno. Lepo mu stoje

Eto pošto prezvali trgovine i u Hr nema nigdje dijelova za mjenjač.
Iće brat u Srbiju po dijelove otišla piksa kod spojničkih na mjenjaču , uočili smo kad smo htjeli zamjeniti ležaje na spojničkoj .
Ide zamjena drugogo motora pa da malo zavirimo u mjenjač

Koje su ovo gume na 533?
12ice su, Cultor i od prvog dana nosi 12ice, sa 11icama meni deluju kilavo i nekako sednu pozadi, pogotovo kada se zakači nešto teže. Inace naš je sa Fiatovim motorom, pa mu nije nikakav problem da nosi 12ice, za ovih 41 godinu natukao je preko 20000 sati.

Kolege,ima li neko da mu stoji skinuto ono kuciste za usporavanje izlaznog vratila na traktorima 560-577 ?...
trebali bi mi neki detalji,mere ako nije problem...hvala unapred.

Svaki dan gledam mogucnosti imt 533,komsija ga je bas resio da unisti,svaki dan jedan po jedan deo je visak,e sad videcemo dokle ce moci da izdrzi ovako.

Moj komšija ima IMT 51xx, nije mi jasno da li je do traktora ili do onoga ko ga vozi ali taj traktor ne može ni jednu operaciju ( garenje, oranje, spremanje) da im završi a da se ne pokvari i da neki majstor iz N. Bečeja ne provede kod njih 2-3 dana, a nekada i duže.
Jesu li to stvarno toliko loši traktori?
Trocilindrašima svaka čast!

Nazad
Vrh