Kremator
Član
Verovatno je bila zalepljena.... nije lose da se radi i jedno i drugo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja mislim da je lepljena ali je takodje bila i nitovana sa aluminijumskim nitnama koje sam izbio pre skidanja a lepak i ostatak obloge sam skinuo sa žičanom četkom na bušilicu što ide. Za sad ću samo zanitovati ove pa da vidim koliko će služiti a ako bude slabo sledeći put ide i adekvatan lepak jer kad bih znao koji lepak ide ne bih ništa spajao dok ne nabavim taj lepak.To je lepljena obloga skini taj lepak necim da bi ti nova obloga lepse nalegle na podlogu!
Lepak je specijalni kada se namaze onda ide u pecku i na 200c se pece nekih pola sata,sat to sam gledao kod coveka u Vrbasu sto radi lamele i kocione obloge sada dali se ovako moze naci neznam nisam ga nikada pitao jer sam video dosta peripetije ima oko toga da bi se uspesno zalepile.I ja mislim da je lepljena ali je takodje bila i nitovana sa aluminijumskim nitnama koje sam izbio pre skidanja a lepak i ostatak obloge sam skinuo sa žičanom četkom na bušilicu što ide. Za sad ću samo zanitovati ove pa da vidim koliko će služiti a ako bude slabo sledeći put ide i adekvatan lepak jer kad bih znao koji lepak ide ne bih ništa spajao dok ne nabavim taj lepak.
Ako ne okreces na kocnici trajace veoma dugo a ako mislis povremeno da ga bacis na kocnici trajace ti dva danazato je neko i zalepio.Kod mene na 540 su pedale spojene bas zbog toga,samo su nitovane i fantasticno rade evo vec 5 godina.I ja mislim da je lepljena ali je takodje bila i nitovana sa aluminijumskim nitnama koje sam izbio pre skidanja a lepak i ostatak obloge sam skinuo sa žičanom četkom na bušilicu što ide. Za sad ću samo zanitovati ove pa da vidim koliko će služiti a ako bude slabo sledeći put ide i adekvatan lepak jer kad bih znao koji lepak ide ne bih ništa spajao dok ne nabavim taj lepak.
Proveri ventile, mozda je mali zazor ili su izgoreli pa nema dobru kompresiju.Do cega moze biti kad traktor sporo oduzima gas i slabo drzi nizbrdo (motor kao da nema kompresije) inace radi se o IMT 542 klipna bosch pumpa. Motor je dobar, dobro pali i sve ali slabo drzi nizbrdo i sporo vraca gas, kad se povuce rucica za gasnenje bolje drzi. Ventili su stelovani ali nema razlike nizbrdo..??
U svemu se slazem sem u kilazi,oko 100kg razlike u odnosu na 65.Ja sam imao r65 i r76, traktori skoro isti samo r76 jedno 5 puta bolja. Slabiju sam prodao a r76 radi sve sto r65 nemoze ni da zamisli, teza je, malo duza, i jaca, tanjiracu v28 nosenu od 750kg nosi bez tegova a r65 bi se propinjala i sa svim tegovima. Da neidem dalje nismo u odgovarajucuj temi.