IMT

Hm. Zar te manžetne ne bi trebale samo da štite od prašine, a ne da zadržavaju ulje da izađe napolje? Ako je tako, onda izlaženje ulja nije problem manžetne već nečeg drugog.

Ulje izlazi jer se na tom mestu menjač luftira pošto drugog nema.Isti slučaj je i na ostalim 577.To se dešava samo kada radi sa kardanom dok u drugim slučajevima ne.

Samo se navlače na ručice a ničim ne stežu a poprilično su lošeg kvaliteta i eto flisovanja.Po Srpskom običaju mora se pristupiti budženju da bi se problem sanirao mada u neku ruku nije to tako ni loše,znaš da ima ulja. :haha:

Ima taj lufter ali mu je očigledno malo.Skidao sam ga da proverim da nije zapušen pošto je oko njega uvek suvo.Nije zapušen.

Poslednja izmena:
Da kada se ulje zagreje na punom gasu pocne da izbija ulje tu na reduktoru. Cek jel vi hocete da kazete da tu negde ima neka druga gumica koja treba da dihtuje ili je problem u necemu trecem?

Nema druge gumice.To je tako kako je.Pričamo o odušku za luftiranje(lufteru).Jedino da se ugradi na čep za sipanje ulja.

Stara masina izgurala i ovu zetvu :)
13529179_1211846962179440_3907901670530892989_n.jpg

Veceras imao u ponudi dva S44 motora,jedan iz tamica a drugi traktorski sa traktorskim karterom,oba bez anlasera i zamajca i bez kompresora.Drugar mi nudi za 300 eura sve komplet,ja nisam hteo.Motore sam znao jer sam ja na jednom radio generalnu i nije radio ni 200 sati posle toga,a drugi motor je malo duvao ali je isao.U medjuvremenu naleteo covek i prodao mu.Mogao sam za male pare da uzmem,ali nisam....ne kajem se,da ga ugradim na 560 neznam sta bi dobio sa tim.....

Dobio bi jaci traktor koji manje trosi i jos jedan motor koji bi mogao prodati kad tad ili ostaviti sebi za dijelove... Malo li je?? Ne znam kako se krecu cijene ali mislim da to nije skupo ni malo

Dobio bi traktor koji vise trosi,motor S44 trosi malo vise od M34,to sam probao,drugar iz susednog sela ugradio na 560 a i ugradjuje usluzno te motore.E sad,kod mene je 560 malo usporen u 1 i 2 brzini,3 je ostala ista,sta ja dobijam ugradnjom S44,orem i dalje prvom,tanjiracu 28 sad lako vucem drugom,4-krilnu drljacu nista mi ne znaci jaci motor,prikolice vucem veoma lako i sad,setvospremac ne koristim.Nevidim operacuju koju ja sad obavljam da mi moze pomoci S44.I dalje tvrdim da je taj motor zakon ali mi nista ne pomaze,tacnije moze samo da mi stvori problem a to je kompresor koji nebih imao kad bi ugradio taj motor,a traktor bez njega je za mene glupost.Izasao bi skupo taj poduhvat,treba mi zamajac od 577 ili da prepravljam moj kod strugara,a zamajac je balansiran,cim se obradi na strug vise nije balansiran,treba mi hidraulicna pumpa za volan 150 eura+zupcanik za istu,zatim izduvna grana i lonac,anlaser 100 eura,i jos neke sitnice.

Pero,za RBR pumpu sam neupucen,za mene su retkost.:ppozdrav:

Nazad
Vrh