IMT

Lacin. Nebi imao vecu potrosnju jer bi sve operacije radio na daleko manjem gasu. A kada treba snage imas je, mada nevolim budzenje.

Pa ja sam probao taj 560 sa S44,u oranju konkretno,ide on ali opet treba gasa a vuce isti plug kao i ja isto prvom direkt.Neradim ja 100 hektara tako da je meni i ovo OK,kod mene je glanc nova pumpa na 560 i stvarno ujeda na gasu,nisam video neki 560,558 ili Rakovicu 60 da ovako ostro prima gas.Za sada sam zadovoljan i sto ti kazes ima budzenja a to mi se sve smucilo,da radim vise zemlje pa da radim nebi zalio ali ovako NE.

Za Rakovicu znam posto sam se rodio na njima i sa svakom naradio,60 najmanje,65 vise a 76 najvise trosi.Problem tog S44 je sto vise nije univerzalan kao M34,motor M34 nece da proguta goriva u sitnijim poslovima ali zato S44 u nekim bezveze stvarima usisa goriva samo tako.To je motor da radi i da bude iskoristen.Dobar je volim ga:bravo:

Kazaljka obrtaja motora radi,a brojcanik radnih sati stao na 999.Sta moze biti razlog? Instrument tabla je novijeg tipa.

Kad vec spomenuste obrtaje i radne sate da priupitam i ja nesto. Kod drugara je novi sat poceo da okrece u rikverc, odnosno da broji radne sate unazad, pa sta je tu u pitanju?

Kad vec spomenuste obrtaje i radne sate da priupitam i ja nesto. Kod drugara je novi sat poceo da okrece u rikverc, odnosno da broji radne sate unazad, pa sta je tu u pitanju?
Neka prati sta se desava. Ako u narednom periodu farba bude pocela da vraca sjaj i traktor bude postajao suv na spojevima, zakljucak ce biti samo jedan: Podmladjuje se! :ideja:

Ovo bre kao neka komedija.:osmeh:
U pitanju je 555, ali mu je valjda motor od 558, ako je tako nesto moguce. Inace mu je odradjen generalni remont i taj majstor mu je ubudzio taj sat i on tako vrti u kontra smeru. Traktor je stvarno podmladjen.

Pozdrav kolege, ako može mala pomoć, naime menjam obloge na kočnicama na imt540 pa sad kad sam raznitovao staru oblogu nisam mogao da je skinem već sam morao da je odbijam dletom i kad sam to odradio ostalo je na pakni kao da je bila sa nečim zalepljena obloga.E sad da li je to u pitanju da se zalepila usled pritiska grejanja i ne znam ti ja još čega ili se lepi obloga pre nitovanja da bi bolje prionulo. Prvi put to radim pa bi neki savet dobrodošao.

Koliko ja znam postoje obloge koje se nituju i obloge koje se lijepe. Za kombinaciju nikad nisam čuo, a niti vidio.
Edit* čak i ovih što se samo lijepe je sve manje u prodaji.

Nazad
Vrh