Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobio bi kul traktor.
@Lacin, ti to mozda znas. Da li RBR linijska pumpa na fergusonu sama vraca gas?
Jel uvek il samo dok ide u rikvercKad vec spomenuste obrtaje i radne sate da priupitam i ja nesto. Kod drugara je novi sat poceo da okrece u rikverc, odnosno da broji radne sate unazad, pa sta je tu u pitanju?
Kad vec spomenuste obrtaje i radne sate da priupitam i ja nesto. Kod drugara je novi sat poceo da okrece u rikverc, odnosno da broji radne sate unazad, pa sta je tu u pitanju?
Neka prati sta se desava. Ako u narednom periodu farba bude pocela da vraca sjaj i traktor bude postajao suv na spojevima, zakljucak ce biti samo jedan: Podmladjuje se!Kad vec spomenuste obrtaje i radne sate da priupitam i ja nesto. Kod drugara je novi sat poceo da okrece u rikverc, odnosno da broji radne sate unazad, pa sta je tu u pitanju?
Kad vec spomenuste obrtaje i radne sate da priupitam i ja nesto. Kod drugara je novi sat poceo da okrece u rikverc, odnosno da broji radne sate unazad, pa sta je tu u pitanju?