IMT

Nama su se na 540 bili okrunili zupcanici gornjeg snopa, ispadao je iz svih brzih.

Mozes(kao privremeno resenje, do remonta) da vezes zicom rucicu reduktora, da ne ispada. Spojis je sa npr. onom rupom na gusu gde prolazi kabl za zadnju svetlosnu grupu i zategnes na viju. Jeste suntavo resenje, ali moze da posluzi.

Ja sam samo po netu vidjo ovakve. Uzivo nikad. Steta, moze se svugdje zavuc snjom za razliku od standardnih.

Izbacuje mi reduktor pri opterecenju na Imt 533 iz brzih, jel ima neko ideju u cemu je problem?

Послато са LG-H440n уз помоћ Тапатока
Meni na 540 je izbacivao i kad sam otvorio bila mi se odvrnula matica na konusnom zubčaniku i kad sam to sve sredio i zategao više ne izbacuje sad je sve ok.
Kod mene taj slučaj a prijatelj jedan mi je rekao da je njemu neka piksna se pojela na snopu u menjaču i da je to menjao ali nemam pojma gde stoji i šta je.
Kažem kod mene tako bilo ali nemora da znači da je i kod vas dok ne otvoriš nećeš znati šta je

Gde bi se moglo naci kuciste filtera vazduha od 549 ili 577? Hocu na 558 da izbacim ono uljno smece i suvi da stavim

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Mene interesuje gde ima da se kupi a ne ko je u pravu. Imam i jedan i drugi na traktorima. znam koji je bolji zato i uzimam :)

Bema veze naci ce se vec neko da pita sta ce ti to. Aj kad zamenis slikaj da vidim kako je ispalo mozda me i ubedis da i ja ugradim.
jesi trazio na otpadima mozda ima neko nesto novije rastureno

Nisam trazio u glavnom kod nas po otpadima nema traktorskih delova. Kad bi nasao ko na 549 ufff to bi bilo pravo donaldson je na 549

Sad me sjetiše 100 radnih sati u košnji a ja se filtera nisam sjetio ni očistit uljni je.
Morat cu sutra kod zamjene ulja

gde naci ovakve kvalitetne mandzetne?? Pukla ova od reduktora i sada izbija ulje...

287mcm8.jpg

Nazad
Vrh