IMT

postovani,
imam jedan problem sa hidraulikomIMT 542 a radi se o tome da hidraulika dize bez problema teze stvari ali kad zakacim plug ili sejalicu ona dize do pola. u kom pravcu da razmisljam?

Treba mi pomoć,kako da skinem remenicu sa kompresora da li postoji neki način da blokiram radilicu ili nešto jer rukama ne mogu da je zadržim jer je kirnovana a ne mogu ničim da je poduprem?

Treba mi pomoć,kako da skinem remenicu sa kompresora da li postoji neki način da blokiram radilicu ili nešto jer rukama ne mogu da je zadržim jer je kirnovana a ne mogu ničim da je poduprem?
88e1ee1e4b088f904869b319d8efde1e.jpg
0aef3eace82ef45d49745f32a701c2fa.jpg

Obican karton od kutije keksa"Domacica":osmeh:
Ako imas ubaci i neki silikon,crveni,crni....
Zanimljivo je to da i obican karton moze da zadihtuje. Korisli smo i obican karton i hamer papir i nije bilo problema. Samo se malo stavi silikona i ne pusta ulje. Ipak, najvise volim da radim sa Prespanom + Hermetic silikon. nekako mi je najsigurnije tako.

Koliko bi bilo tesko da se ugradi na 577 prednji utovarivac ?? I da li moze negde da se kupi ??
Posto sam vidjao da neko na forumu ima, samo ne mogu da nadjem ko :osmeh:

Video sam skoro u Rumi na vašaru lika koji prodaje prednje utovarivace,strani odlični za 577 hteo ja sa kupim oko 1000 e mislim da je tražio al naleteo na ceo traktor sa utovar.i eto njega kod mene...ali nije IMT.Možda i pogrešio ipak Imt je za moje uslove održavanja odličan traktor..

Sa SKIP-a je prednji utovarivac previse masivan za neko normalno koristenje. Jedan poznanik ima gradjevinsku firmu i imao je SKIP za rashod pa je s njega doslovce odrezao prednji utovarivac s nosacima i stavio na 577. Kasnije je i prednji trap morao ici sa SKIP-a na traktor jer je cjela konstrukcija teska kao olovo i za neke normalne radove premasivno sve. SKIP iza ima kasiku za kopanje kao protuteg i jaci prednji most nego obican traktor a ovdje bez protutega i obicnim rukavcima stalno problemi. Na kraju je skinuo utovarivac i prodao jer kako kaze da mu je on unistio traktor. Pogotovo sto se takav utovarivac ne da brzo skinuti kao ovi "farmerski" pa ga stalno moras nositi na traktoru...

Cuo sam i pricu da SKIP radi na nekoj farmi pilica i da su mu skinuli kabinu i zadnju kasiku da moze uci u hangare u kojima se pilici hrane da ih cisti kad pilici odu. Isto problemi s lomljavom prednjeg trapa pa su nazad natovarili dva bureta 200l kao teg al nije to TO. Na kraju je taj SKIP dobio prednju osovinu od 577DV ali "praznu" i dalje je nosio burad iza kao protuteg ali navodno da tako taj prepravljeni bager funkcionira.

Znaju se i na SKIP-u rukavci motati i pucati ako se ne pazi pri radu al da je tezak, pretezak je.

Ako bas ne morate, nemojte to raditi.

Nazad
Vrh