Ja farbam auspuh crnim sprejom 600'c mislim da je oko 650-700din...
I ja to koristim ali kao sto rekoh kratkog je veka a kako pise kolega nije ni bronza izgleda dugovecnija stoga cu opet crni sprej
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Skini lijevu stranu kucista i pogledaj u kakvom je stanju puz i vreteno, da li ima kakvih ostecenja. U mene je predugacak sraf ostetio kanal kuda idu kuglice na puzu i vreteno se pomicalo gore dole.Imam problem sa vretenom volana (533), tacnije gornji lezaj, ne mogu da eliminisem luft, pri okretanju levo desno, ceo volan ide gore dole 5mm, dalje ne smem da stezem pocinje da riba, nesto se pojelo ili sta?
@577
Bolje potražite neki 565.Malo je jači,a manji je potrošač.
Skini lijevu stranu kucista i pogledaj u kakvom je stanju puz i vreteno, da li ima kakvih ostecenja. U mene je predugacak sraf ostetio kanal kuda idu kuglice na puzu i vreteno se pomicalo gore dole.
Pa po radnjama imas ceo komplet gumica za hidauliku a konkretno za cev mislim da su 10x1,5 to ti je trosak nekih 50 din ali bolje uzmi ceo komplet, nije vise od 300 din.Potrebna mala pomoć,gde i koje gumice uzeti za onu cev u hidraulici,već drugi dan dolazim kući sa njive jer mi spušta oruđe.