IMT

Pre neki dan primetim da mi curi ona bakarna cev sto vodi od bloka do meraca ulja,odneo sam kod majstora i zavario e sad tu se javlja problem dok je cev curela merac je pokazivao oko 4 bara pritisak a posle varenja oko 2 jel zna neko mozda koji je problem, i da pitam jos koliko kosta ta bakaran cev i merac za ulje za 558?

Ja sam skoro uzimao crijevo kod sebe na 533 (nema vise novih cijevi bar ja nisam nasao). 8 € je kostao, a manometara imas od 10 € pa nadalje. Ako je stari ispravan nista ne diraj. Ja sam "letovao" cijevi od goriva i nakon toga nisam imao problema, jer je majstor odradio super posao.
P.S kad budes stavljao novo crijevo za manometar pazi da ne dotegnes previse kao ja i polomis holender :D

Veskoviću preseci tu cev na varu i vidi šta se dešava, očisti lepo i zavari ponovo pažljivo. Inače ta cev nije više od 600-700 din, ja sam cev što vodi sa bloka na kompresor platio 450 din.

Vecinom su ovakve modifikacije radjene na 577 DV.Traktor na snimku i sama modifikacija je nakaradna iz svakog ugla,pocevsi od resenja za prednji deo,preko bespotrebnih rezervoara,koji nikada nece imati funkciju.Najbolji deo je okretanje na okretnici.:haha:

Sreca je da se sve ovo poskida za jedan dan i traktor moze nazad u brazdu. A da je glupost, jest.

Veskoviću preseci tu cev na varu i vidi šta se dešava, očisti lepo i zavari ponovo pažljivo. Inače ta cev nije više od 600-700 din, ja sam cev što vodi sa bloka na kompresor platio 450 din.

Iso sam danas da vidim za cev i sat,cev 450 dinara a sat 600 ali turski,ali nisam kupio merac da vidim da li ima negde neki drugi.

Imao je Euro-gas u skladistu u Jakovu jedan 5136 lokotraktor lepo odradjen,manevrisao vagone po placu i nije mu bas bilo lako mucio se dosta.
Ne verujem zbog manjka snage pre zbog male mase.

Šta će ti donji? Posle kad neko sedne na parac d'umre. Kao i svinje ako ih nosiš?
Pa treba mi onaj fabricki lonac da ga napravim da bude gornji auspuh (jer gornji fabricki imt-ov nece niko da proda) a ovaj donji dosta njih je skidalo pa mozda se nadje negde... :)ovi auspusi za imt od male privrede nisu ni da se bace,zvoni,lupa,tandrlja itd... :D

Pa treba mi onaj fabricki lonac da ga napravim da bude gornji auspuh (jer gornji fabricki imt-ov nece niko da proda) a ovaj donji dosta njih je skidalo pa mozda se nadje negde... :)ovi auspusi za imt od male privrede nisu ni da se bace,zvoni,lupa,tandrlja itd... :D

Kad bi neko znao gde ima da se kupi auspuh koji je identican originalnom vredelo bi mnogo, koga sam god video-cuo sa novim auspuhom to vise nije za prepoznat imt 539

Ako ce da traje i da zvuci kao original onda ce se i naci neko ko ce to da kupi,znas li bar koji je od ovih svih "jeftinih" najslicniji originalu?

Odakle su ovi iz IMT-a dobavljali,ko je to za njih radio ili kako bi recimo odgovrao onaj sa Tafea,imal bar njega original?

Nazad
Vrh