Evo i jedan snimak od mene za fanove IMT-a.
https://m.youtube.com/watch?v=ga6ZvyB6jgk
https://m.youtube.com/watch?v=ga6ZvyB6jgk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imt 5106.. stelovano paljenje... pumpa visokog pritiska.. merena kompresija. Sve u redu a on tesko pali i kad upali dimi kao lomomotiva.. Isti mi majstor stelovao paljenje i radio pumpe na dva kombajna 161.. to je isti motor.. sad kombajni pale ko mina nigde dima sem ono normalno malo u zetvi ali nista strasno a na 5106 ne moze nikako da sredi. Misli da je neka greska u polozaju pumpe.. Ne razumem se pa ajd da pitam i ovde sta moze jos da bude!? Hvala
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
da pokusam pomoc. kolegi na 558 stala pumpa, bosista reko da je samo potrebno ciscenje i gas. on to odradio, mi stavili pumpu i traktor nije mogo upalit na kljuc. nego slepaj i upali i tesko radi i ruzno i dimi ko lud. obrtaji kad panu ispod 1500 ne mozes ga vratit u zivot nego se gasi. pumpa izgubila pritisak(poderana glava) tako drugi bosista kaze. nova pumpa 300 eura i vozi miki.Imt 5106.. stelovano paljenje... pumpa visokog pritiska.. merena kompresija. Sve u redu a on tesko pali i kad upali dimi kao lomomotiva.. Isti mi majstor stelovao paljenje i radio pumpe na dva kombajna 161.. to je isti motor.. sad kombajni pale ko mina nigde dima sem ono normalno malo u zetvi ali nista strasno a na 5106 ne moze nikako da sredi. Misli da je neka greska u polozaju pumpe.. Ne razumem se pa ajd da pitam i ovde sta moze jos da bude!? Hvala
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
da pokusam pomoc. kolegi na 558 stala pumpa, bosista reko da je samo potrebno ciscenje i gas. on to odradio, mi stavili pumpu i traktor nije mogo upalit na kljuc. nego slepaj i upali i tesko radi i ruzno i dimi ko lud. obrtaji kad panu ispod 1500 ne mozes ga vratit u zivot nego se gasi. pumpa izgubila pritisak(poderana glava) tako drugi bosista kaze. nova pumpa 300 eura i vozi miki.
Ima kolega Pešut glavu od 558.Drigari da li neko ima glavu upravljaca od imt 558 ili rakovice 60 nije bitno stanje samo da je kompletna, ponude u pp.
Nemam više tegova,toliko dobio kad ga kupio a i ima poteznicu u toj prazninu...auspuh farbam bronzom...Drake celu sezonu a možda i dve sve zavisi mada bronza nije skupa pa možeš češće da farbasZasto nisi stavio jos dva tega napred da popunis tu prazninu?
Cime si farbao auspuh i koliko je to dugotrajno resenje ako si vec i prije radio tim?
Ja volim ofarbat auspuh crnom bojom ali ne traje dugo,uzimao i onaj sprej lak za visoke temperature ali dzaba nevredi opet je kratkog veka
Zasto nisi stavio jos dva tega napred da popunis tu prazninu?
Cime si farbao auspuh i koliko je to dugotrajno resenje ako si vec i prije radio tim?
Ja volim ofarbat auspuh crnom bojom ali ne traje dugo,uzimao i onaj sprej lak za visoke temperature ali dzaba nevredi opet je kratkog veka
Nemam više tegova a i nema potrebe da stavljam još dva,šta će mi kad ne nosim ništa tesko,da mi samo opterećuje predni trap....Tu poteznicu mozes da odvrnes, okrenes za 90 stepeni, ubacis 2 tega u nju i tako komplet navuces na nosac i zavrnes ponovo. Tako stoje i fabricki.