milos.jovic.140
Član
Ja 558 nisam mogo da smotam i ako je vuko imt prikolicu punu kukuruza.... ali da su opasni oraci jesu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da si ikad vozio 560 577 bez kabine znao bi da ni oni ne uje i zvone.Danas kod prijatelja zatvarao brazdu sa 558 bez kabine. Nije lose traktorce u odnosu na 560,577. Nema onog pistanja i onolike buke. I volan mu bas lagano ide, s obzirom da svi kazu da je tezak na volan.
558 najvise zvoni ili bruji od svih vecih imt traktora.Da si ikad vozio 560 577 bez kabine znao bi da ni oni ne uje i zvone.
Kad se traktor malo zagrije onda pocne da "pjeva" pomalo. Na vecim obrtajima se i ne cuje toliko.
Imt 5106.. stelovano paljenje... pumpa visokog pritiska.. merena kompresija. Sve u redu a on tesko pali i kad upali dimi kao lomomotiva.. Isti mi majstor stelovao paljenje i radio pumpe na dva kombajna 161.. to je isti motor.. sad kombajni pale ko mina nigde dima sem ono normalno malo u zetvi ali nista strasno a na 5106 ne moze nikako da sredi. Misli da je neka greska u polozaju pumpe.. Ne razumem se pa ajd da pitam i ovde sta moze jos da bude!? Hvala
Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
To sam i ja mislio da napisem, ali sa tim motorima sam imao vrlo malo (da ne kazem nikakvih) dodirnih tacaka. Ne znam postoji li mogucnost da zupcanik koji pogoni PVP nije dobo uzubljen u razvodu paljenja?Možda je glava u pitanju