IMT

Ja 558 nisam mogo da smotam i ako je vuko imt prikolicu punu kukuruza.... ali da su opasni oraci jesu...

ja imam 558 bez kabine , 1971 god, radi u proseku oko 30-40 jutara , 20 godina je radio sve zivo, 91 god stigao 549 koji ga je zamenio u laksim poslovima , prvi put generalna radjena pretprosle god , traktor bez kvarova bukvalno

549 isto jeziv , u 25 god 3 AC pumpe promenjene samo , nista pipnuto , godisnje je oko 500-600 radnih sati nekad i vise , pumpa odvrnuta vec 15 godina ima sigurno 2800 obrtaja, ne milujem ga ni malo, i jos ne trosi ulje niti dimi

tacno mi se ne prelazi na bilo koji drugi traktor jer gledam masu njih u garantnom roku crkavaju kvare se itd , ni k od kvaliteta ali po svemu sudeci moracu na nesto jer kad se pocnu imt kvariti nema zglavnih delova , sve tursko i indijsko smece

Juce zamjenio remen na imt 533 remen, bio 17x100 ja stavim 17x120 posto onaj prvi sto sam uzeo nov nisam mogao napanovati bio mali. Uglavnom juce vozio da prihranjujem zito nista se nije culo i sad vozio drva, pomalo remen "pjeva". Nisam ga puno dotezao, ali ne proklizava, iako sam kretao pod obalom sa velikim teretom, ne pali se kontakt lampica. Sta mi preporucujete?

19944adfb3f71ccf891fbf8235dae656.jpg

Imt 5106.. stelovano paljenje... pumpa visokog pritiska.. merena kompresija. Sve u redu a on tesko pali i kad upali dimi kao lomomotiva.. Isti mi majstor stelovao paljenje i radio pumpe na dva kombajna 161.. to je isti motor.. sad kombajni pale ko mina nigde dima sem ono normalno malo u zetvi ali nista strasno a na 5106 ne moze nikako da sredi. Misli da je neka greska u polozaju pumpe.. Ne razumem se pa ajd da pitam i ovde sta moze jos da bude!? Hvala

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Bio sam danas kod majstora u vezi ukjlucivanja kardana i kvacila imt 539, pogledao ispod ploce i kaze da su pipci otisli par srafcica sa maticom ispalo, mora da razdvaja traktor i to je to za sada... Cena delova 3800 dinara indijski delovi po njegovoj preporuci... Nije se moglo ranije, majstor zauzzet...

Imt 5106.. stelovano paljenje... pumpa visokog pritiska.. merena kompresija. Sve u redu a on tesko pali i kad upali dimi kao lomomotiva.. Isti mi majstor stelovao paljenje i radio pumpe na dva kombajna 161.. to je isti motor.. sad kombajni pale ko mina nigde dima sem ono normalno malo u zetvi ali nista strasno a na 5106 ne moze nikako da sredi. Misli da je neka greska u polozaju pumpe.. Ne razumem se pa ajd da pitam i ovde sta moze jos da bude!? Hvala

Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока

Možda je glava u pitanju

PVP nije u redu.Ima neka začkoljica.Objašnjavao mi je majstor davnih dana(kada je tarirao PVP od mog kombajna)da unutra postoje neke gumice ili gume ne znam tačno i da ne zna svako da ih namesti.

Nazad
Vrh