Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Milane kad si ga raskupus'o menjaj mu i semering radilice.
Turske nisu ni za ....., ako na tvom nisu stradali zubi na zupcanicima, onda nosi tokaru, on zna sta treba raditi. Odsijece stari navoj na vretenu, napravi novi , zavari i obradi, takodje i maticu napravi i na isti nacin reparira i onaj dio na viljusci.Kupis nov aksijalni lezaj i to je to, provjereno traje dugo. Jedino ako su se zupcanici sjebali u ''meljcu'' onda pomoci nema.Otislo mi vreteno na onoj podesavajucoj podiznoj
polugi na 539. Da li ima vise proizvodjaca tih delova ?? Drugar mi kaze da je on uzeo od turskog proizvodjaca pre 3 godine i nije bas zadovoljan kvalitetom.
Imam ja,kod mene na traktoru 5 godina,radi kao sat.Jel ima neko iskustva sa PTZ slovencakom AC pumpom za 539?
Samo bih hteo da naglasim IPM AC pumpa ni za k...c nije 4 puta smo je menjali.
To si ti kopije namestao,teleoptik original ne moze da ne valja,ja je prosle godine namontirao i nikakav problem,ali za cudo na nju jos uvek izliveno Yugoslavia,mada nebitno sta pise jer se i kopije urade isto.Samo bih hteo da naglasim IPM AC pumpa ni za k...c nije 4 puta smo je menjali.
Jel ima neko iskustva sa PTZ slovencakom AC pumpom za 539?
Samo bih hteo da naglasim IPM AC pumpa ni za k...c nije 4 puta smo je menjali.
To si ti kopije namestao,teleoptik original ne moze da ne valja,ja je prosle godine namontirao i nikakav problem,ali za cudo na nju jos uvek izliveno Yugoslavia,mada nebitno sta pise jer se i kopije urade isto.
- - - - - - - - - -
Takodje od prosle godine mi trese kazaljka obrtomera i to povise za oko 200 obr.gore dole,sa turskom sajlom,i sad kako ne znam dali sat da kupim...odlucim da prvo probam sa sajlom i naravno teleoptikovu,namestim i ni da mrdne kazaljka stoji kao ukopana a plus i vizuelno se vide razlike na samoj sajli,prvo obe matice imaju jedan izliveni zub sa strane da bi se lakse odvile-zavile rukom,kao i metalna cevcica oko kosuljice nekih 10cm,koja stiti kosuljicu u onom delu gde se provlaci od trenja pored akumulatora.