putin
Član
ландини колико си платио кабину?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Meni je brena usporena jebg omatorela pa nije vise kadra!
Bobo ja sam moju usporio jos davnih dana,a menjac sada nije skidan ostao je na motoru sada ja rastavljena iza menjaca za prvi put i nije lose jedino sto je ovaj lik sto mi je odrzavao menjac i pumpe zalepio ljudi nekim blesavim crvenim silikonom da nije htela da se odlepi.Zakacili je flasincugom i dosao od iza drugim traktrom i za njega prikacili malo nategli dok se nije odlepilo i onda islo glat kad je izaslo ispod kabine upalio traktor i izvukao ga malko dalje da se ne motamo ispod kabine i da mogu da ga operem.Inace kod mene malko preteze u nazad ali nista strasno jednom rukom ga balansiras i obavezno sta mora da se uradi izbaciti je iz brzine jer neda da se rastavi dok je u brzini
Inace ko dosada nije to radio slobodno moze da se upusti u tu igranku nista strasno ni tesko nego majstori napricaju svasta izgleda se plase da ce ostati bez leba!
Mislis na osovinici, na koju se kaci sipka? Nista kad odvrnes poklopac pazljivo ga digni malo i pogledaj ispod, ima neka oprugica da se otkaci pazi gdje je bila i da ti sta ne ispadne. Nista specijalno, kupi i nov dihtung ispod poklopca, ja sam stavio na osovinicu siru gumicu(mislim da imaju tamo dvije, ne sjecam se) za 2/10 milimetra i ispalo savrseno, mada je tako nesto tesko i izmjeriti a kamo li naci ovdje. Donio prijatelj iz Svice punu kesu gumica sa raznim mjerama, u kvalitetu, posto tamo remontuje neke ind. masine.Jel mi moze neko reci postupak zamjene gumice na polugici gasa? Pusta mi naftu od zimus. Znam da se poklopac skida pa se tek onda mijenja. Sta je jos potrebno odradit i na sta pazit?
Jaooo kad cujem za tu fals robu odmah se smrznem...evo pre neki dan mi covek doneo ovaj cilindar zbog dimenzije damu napravim klasican i da ugradi orbitrol,a ovaj sa slike kaze da je ugradio prosle godine i evo raspao se skroz,ne znam koga proizvodi ali Petoletka sigurno ne.ako ti se ne daje 270e ne gine ti indijac 37/6 za 100e
Radi za divno cudo!Ma gledacu da nadjem original njegov KT cekam da mi se javi jos neki lik kaze da moze da mi nabavi ali cu se nacekati malko pa makar ovo prolece i ne radio sa njima mada su velike sanse da i nece raditi posto hocu malko i "bore"da joj zategnem farbanje i sminkerica!Jel ti radi ona hidro spojnica kardanskog vratila?
ako ti se ne daje 270e ne gine ti indijac 37/6 za 100e
Malo bolje trgovine bi trebalo da imaju, a kod bosiste ima sigurno, ja uzeo kod majstora par maraka kosta. A na kraju mozes napraviti dihtung,Da, da na tu osovinicu. Pogledo sam i 2 snimka na yt gdje rastavljaju pumpe i dobio uvid sta ima. Ne brinem za gumice. Imam prodavnicu 10ak kilometara daleko koja drzi svake sto se tice gumica i crijeva. Samo ne znam gdje dihtung nac. Jel standradno da se prodaju u poljoradnjama kao odvojen dio ili slicno?
Radi za divno cudo!Ma gledacu da nadjem original njegov KT cekam da mi se javi jos neki lik kaze da moze da mi nabavi ali cu se nacekati malko pa makar ovo prolece i ne radio sa njima mada su velike sanse da i nece raditi posto hocu malko i "bore"da joj zategnem farbanje i sminkerica!
Nekako mi se ne ugradjuje nista drugo do originala predlago mi je majstor da ubacimo od fergusona ali meni se to neradi jer moguceje da ce ici i u prodaju pa nebi da me neko psuje i kune posle!