Zarkov mali :)
Član
Ovaj je isti kao moj.. Koju to svu mogucu opremu je dobio? Moj nema samo izvode za hidrauliku za prikljucne masine, ali i to sam sredio.. Sta to jos moze da ima da bi ga "masno platio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovaj je isti kao moj.. Koju to svu mogucu opremu je dobio? Moj nema samo izvode za hidrauliku za prikljucne masine, ali i to sam sredio.. Sta to jos moze da ima da bi ga "masno platio?
Ugradio si pomoćnu pumpu ili si preko venila na "kocki"
Video sam kako stoji kod tebe, znam kako to ideJel ti nisam slao slike kako sam ja ugradio u 549? Mislim da jesam.
Ovaj 549 ima standardne felge naprijed i nazad samo je rasiren na pravilnu sirinu trapa za zahvat pluga 2x12" Svi IMT traktori dolaze totalno nepodesenih trapova iz tvornice. sastavljaju felge kao za 539 i samo montiraju 11.2 ili 12.4 gumu na njih i deri Misko. Prednji trapovi suzeni maksimalno sto nikako ne valja...
Dok mog nisam rasirio (zahvaljujuc ljudima s ovog foruma i formulama za izracunavanje) oranje je bilo natezanje s plugom. nekad je isao pravo za traktorom, nekad ne, stalno se nekud "otimao" kako je pravilno podesen trag traktora, milina jedna.
Primjecujem da ovaj traktor ima jacu koljevku novijeg tipa i kod ove nema pucanja kao kod one ljevane. Mnogi 549DV uke muce s koljevkom a onaj kojem nije pukla nije puno ni radio.
Tvornicka nadoplata za dva dvoradna prikljucka kad smo mi kupovali 549 DV je bila 700€ a sire gume su se mogle dobiti besplatno samo ga je trebalo naruciti s njima sto ja nisam znao ali nema ni veze, za moje potrebe su mu 12.4 taman.
Na ovom traktoru nema sto kostati 20 000€. Nas je kostao 2006.g. 111 000KN ~ 14 800€. Obrtna limarija, prednja vuca, hidraulik volan (pisalo je u ponudi dodatne opreme da je hidraulicni volan uracunat u cjenu nadoplate za prednju vucu posto jedno s drugim ide u kompletu ali je svejedno hidraulicni volan jos posebno naplacen), grijana kabina, standardne gume. Bila je narucena poluautomatska kuka uz njega koja je naplacena ali nikad nije isporucena nego smo dobili klatecu poteznicu na traktoru iako je u ponudjenoj opremi bila i kuka... Full sinhronizirani mjenjac je za 549 mislim 500€ nadoplate ako se dobro sjecam.
Sad kad bolje razmislim ako je uzeo uz njega jos i uske gume i sve sto se nudilo s obzirom na rast cjena, lako je moguce da ga je kostao 20 000€. Sta je previse, previse je...