Oni su sipali prerađeno ulje u motor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zna li neko gde ima da se kupi ovakav prekidac za novije instrument table?
u to ne ulazim. nisam nikad radio generalnu pa samim time nisam ubacivo nikakve dijelove za koje mogu rec dal valjaju ili ne.
- - - - - - - - - -
ja jesam i kompletna okolina s npr karikama .
Loši majstori stavljaju indiju koja je mekana i brzo se troši.
dok pdm tvrd jako i kombinacija npr karika.
I mene su na 33 preveslali i ubacili indiju dugo duralo nije .
Tako da glupo je usporedit npr s indijom konzervom kao da ribice kupujem
Jeste "HELLA-Germany".Oznaka mu je 7832-45,a ima 5 izvoda.
Ne znam zasto su skupi,kad i nisu bas nekog kvaliteta.Ne koristim ja to cesto,ali nesto su poceli da ne rade kako treba,ovaj za svetla i jedan od zadnjeg radnog fara...
Znas li mozda cenu,otprilike?
250000 puta????!!! Pa,ja ih nisam pritisnuo ni 100 puta,retko kad radim nocu
Relej je cudo. Nikako da stignem da uradim instalaciju na traktorima. Mogu da je skarabudzim za dan da traje dok se ne ugreju farovi, ali da bi se uradilo kvalitetno sa relejima treba malo vise vremena. A imam sav materijalNa IMT s ovakvim prekidacima se MORA ugraditi relej na svijetla i kratka/duga kao i na radna svijetla. Dok nisam ugradio releje, stalno su mi se topili prekidaci i osiguraci. Previse struje da bi islo direkt preko prekidaca. Ja imam srece pa je prekidac pozicija/kratka kao od stojadina a njih fala bogu ima po bascama ovdje cjelo cudo. Trenutno sam na 5 ili 6 prekidacu i to je taj od kad su releji ugradjeni i nema problema. Cesto radim nocne smjene s 549 i imam na njemu 4 radna svijetla i bez releja se malo-malo nesto topilo...
Ako ima stepen-iskljuceno,prvi stepen pozicija i drugi stepen za srednje(oboreno) svetlo,onda moze da odgovara.Ovaj kod mene ima 5 izvoda,ali mislim da moze i sa 6.Brankoviću imam jedan takav viška.Bio je na Golfu 2 a služio kao taster za paljenje sva 4 žmigavca.Treba samo da proverim koliko izvoda ima.
Imam problem da mi se greje jedan osigurac,pa mi rekao jedan majstor da namestim jedan "ubodni" jaci osigurac.Tako ja i uradim,ali cim ukljucim neki potrosac,opet dolazi do grejanja i taj ubodni se istopio.Kontakti svi provereni,sve i redu.Nije neki veliki problem, ja sam na 549 ugradio umjesto "glaven" kutije s 8 osiguraca 12 ubodnih osiguraca i tako rasteretio postojecu instalaciju, ugradio releje samo na kratka/duga za probu i radi fantasticno. Iduci puta kad budem radio servis na traktoru, ugradit cu i releje na radna svijetla i mir boziji.