Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel radio neko motor sa onim SM klipovima/91/,i kako se pokazali.Danas bio u jednoj radnji i prodavac mi kaze da ih nema ali moze da ih dobije ako ja to narucim,i da od Nemacke nema ni N i tvrdi da su kineski.
Kako izgledaju te Indijske lisnate ''konzervirane'', kako izgleda pakovanje, ima li slika? A ako ima slika i cijelog sklopa.
I kod mene je sad preko 1000 sati(5 karika),kad budem izlazio napolje pogledacu koliko je prebacio,za sad ne duva ni trunke niti trosi ulje.Redovna zamena ulja SAE30 renomirani proizvodjaci,rafinerije domace i traktor se ne stedi,generalno losi uslovi rada.Motorom Ja zadovoljan.Ja sam u 565 prije 2 i po godine ubacio PDM sklopove (cilindar i klip) i NPR karike, evo danas nakon 1300 rč nema problema, ne troši ulje, a snage ima. Mrvicu duva na odušak kad ga pošteno isforsiram, ali još ni jednog nisam vidio da ne duva.
Stavljeni su klipovi sa 5 karika. To je po meni najbolja kombinacija za remont IMR motora.
Ja neznam na koji nacin, samo znam sta kaze vlasnik a i ljudi koji su bili na licu mesta, traktor je zablokirao,gorivo je crno,ulja nema,kraj price,zasto bih ja bio glavu sada i objasnjavao bilo kome kako je doslo do toga.naveo sam slucaj,vlasnik je ziv i sada i moze da potvrdi a i moj otac je bio tada tamo.Kolega, na koju foru moze ulje otici u rezervoar?!? Preko AC pumpe nikako jer na njoj ulje nije pod pritiskom, na PVP takodjer ulje nije pod pritiskom tako da ne moze ici u rezervoar...
Jedino da se desi jedan i milijardu sansa da se negdje proderu u isto vrijeme i spoje cjevcice od ulja i goriva pa da ulje pod pritiskom ide u sistem dobave godiva i sve dok je veci pritisak u uljnom crijevu ulje moze ici u rezervoar mada se to primjeti ubrzo, tu bi ulja sikljalo po motoru...
Ne znam koji scenario se mora odigrati da se sistem da se niskotlacni dovod goriva i visokotlacni vod ulja spoje i tako nateraju ulje u rezarvoar. Mozda nesto od povrata s dizni ili neka takva fora?
Ovo mi je totalno nevjerovatno ali ako kazes da se desilo, desilo se da je ne pametujem previse...