Kremator
Član
Gde ga ima za 90e?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel zna mozda neko gde idu creva od razvodnika kad ima traktor pomocnu pumpu u pitanju je imt 565 sa spoljnom hidraulikom sa leve i desne strane u ploci su sad creva koja napajaju cilindre po internetu sam trazio ali nema nigde
Послато са SM-G355H уз помоћ Тапатока
e ovo mi treba da vidim,kazi mi samo ovo crevo iz pumpe tu je pritisak to jest to ide na razvodnik?Josife, to je hidraulik sa kockicom, stari tip pomocnog hidraulika.
Nasao sam fotku u kompu kako je to povezano kod traktora sa novim tipom pomocnog hidraulika:
aha znas sta jos nesto me buni kod njega gore ima jedan ventil obelezio sam ga i iz tog ventila ide kod iste te kocke ja na primer kod mog nemam ni gde da kacim taj ventil jer na ploci nemam te dve rupe da li moze i bez tog ventila da i kod mene je sad crevo od levog cilindra tu
Gde ima da se kupi ovaj semering za vodenu pumpu sto je Bobo ugradjivao meni bi trebao da remontujem moju jer od ovih klasicnih nema nista.
Josife, jel ti imas pojacan hidraulik ili redovan?
mala ispravka ramena imaju poseban nosac nemaju veze sa plocom
ALi gledaj ti to Bobo, ipak su u originalu drugačije odlivene trube i tu su još ubačene neke ko međuploće između diferencijala i truba, isto tako drugačije, pojačane na koji se učvršćuje ova jgornji dio gde idu podizne ruke.
Tako da ona rasprava sa FB što je onaj majstor rek oda je pravio sve to doma po meni ne drži vodu, jer gledaj ti to, sve je to drugačiej tvornički nego kako on prića.
Vraga je o nto pravio, aj bi reko da je sve on to negde kupio i samo montirao na 560.