Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam kod kolege komplet instrument tablu i haubu. Samo trebam prefarbati i naljepnicu da istampam.Sve OK i da pase naprijed al sta s instrument tablom? I nju mjenjati moras na novi tip ako hoces da spoj table i haube lici ne nesto...
Naravno da ta indiska garant losa i da se sigurno ne pase kao original,da je tanja i uvija se na podizanju,kao i svaki njihov deo,ja kad god uznem nesto njihovo ne pasuje nego mora prvo da prepravljam pa tad ugradjujem,I evo ovom prilikom da kazem i da im spone nisu ni zasta.Nepunih godinu dana kako sam ih sve cetri zamenio slucajno se naslonim na onu cev/tj nosac spone/i ucinimi se kao da cev krenu nadole...pritisnem sponu kad ona 2-3mm ide dole.I eto sad ponovo mora kupim nove. Privuklo me 350.din. komad i ja rekoh ajd ne mora ona da gura 30.god.ali ce 5-10 pa dovoljno,a sad vidim da ako ih ne skinem izletece kugla do letos i ostaviti me negde na njivi.
Svako ima svoj ukus a o ukusima se ne raspravlja...Meni su one kockaste mnogo lepse od onih staromodnih...Ove kockaste haube su toliko ružne da se to neda opisati.
Meni se ova kockasta mnogo lepse slaze sa srebrnom kabinom i sivom bojom trupa i motoraSvako ima svoj ukus a o ukusima se ne raspravlja...Meni su one kockaste mnogo lepse od onih staromodnih...
Jusel,a nedavno sam kod njih kupio i neke sitnice u koje je upao i grejac ISKRA,i zamisli ne pusta naftu greje ali nema sustanje i traktor mi ponovo ne pali dobro.napisao sam im mejl sa tim problemom i pitanjem jel ima on garanciju nista mi evo dvadesetak dana nisu odgovorili.A na grejacu inace bojom pise iskra a nije ugravirano kao sto vidim npr na kupujem-prodajem isto ISKRA ali vidim da su oznake ugravirane,i eto sta sad da mislim o njima?Gde si kupio te spone?
Kod mene su njihove spone one najjeftinije RTD evo vec 4 godine nemaju trunke lufta(hidro volan) a grejac indijski sam kupio pred zimu za drugi traktor i za sad radi jos uvek,bio je nekih 400 din.Mozda si baksuzJusel,a nedavno sam kod njih kupio i neke sitnice u koje je upao i grejac ISKRA,i zamisli ne pusta naftu greje ali nema sustanje i traktor mi ponovo ne pali dobro.napisao sam im mejl sa tim problemom i pitanjem jel ima on garanciju nista mi evo dvadesetak dana nisu odgovorili.A na grejacu inace bojom pise iskra a nije ugravirano kao sto vidim npr na kupujem-prodajem isto ISKRA ali vidim da su oznake ugravirane,i eto sta sad da mislim o njima?