R
rad78
Guest
Kako se pokazao s obzirom da je od zadnjih izdanja koje su izašle iz IMT?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa nisam mislio na komplet sjediste, ovo Tursko nije ni za ..... ,treba mi samo kvalitetan amortizer (usput da li je moguce reparirati stari) i ove spuzvaste obloge. Inace sam sve ostalo oslajf'o do lima, temeljna, pa lak, uradio nove vodjice za lezajeve od punog materijala slicovao utore za iste,nove piksne na onoj viljusci gore i dole...Drug vrlo teško ćeš naći kvalitetno ja sam bio stavio onaj sic što ga prodaju po vašarima ima na slici na mom prehodnom postu Nakon tri godine sam vratio fabrički pošto je ovaj iskakao iz ležišta . Pošto je na starom otišao amortizer stavio sam od ovog što sam izbacio preradio sam kopčanje a stari sic promjenio ležajeve i vodilice ležaja sad je bolji od novog.Spužve imaju ali bez metalnog flaha koji drže vijci pa ih moraš lijepiti nema druge
Bobo,tvoj 549 je imao ugradjene novi tip klipove Motins za DM motore s 3.karike.Promasaj nad promasajima.Svaka Rakovica 65 sa tim klipovima crkla veoma brzo.
Ugradi kad budes radio jednog dana klipove s 5 karika.
Mislis da cuvam pare za to?! To je kod mene nemoguca misijaVjerovatno isto takve... Ako traktor radi dobro, ne diraj nista, kad-tad ce crci... Drzi pare spremne za svaki slucaj
Jel sad troši il izbacuje na iber
Koje ulje sipas u njega.Bobo koliko je tro[io ulja da si mu radio karičenje?? Moj ovaj novi fergo ima 400 sati i na 150 sati skine 1 l ulja.To je za mene puno.Ne radi teške poslove nikako.Ide odlično pali ujutro na minusu lako,ne dima na odušak ni na auspuh plavo da dimi.Jedino kad idem niz jaku obalu,brdo i motor koči ima plavkastog dima ali to pripisujem nesagorijevanju nafte.
Modriču 15w40Koje ulje sipas u njega.
Bobo,jel se tebi ovo desavalo? Da li je semering ili nesto drugo? I da li je problem otkloniti ovaj kvar?Ovih dana sam primetio da su zamastile prednje felne.Verovatno je neki semering...