Bobo
Član
Usudim se reci da je ovaj dvoklipac ravnopravan 533... A kako ce raditi, slicno kao i kad jedna dizna "fula" na troklipcu samo malo ljepse...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze bit i ne mora da znaci... Vecina 533 su do sad dotrajali, nema za njih djelova za kupiti (bar kod nas u HR). Ovaj dvoklipac ima DM motor koji ima i brzi anlaser i dvostepeno kvacilo tako da mislim da ovaj 528 staje na crtu s 533 samo tako...
Necemo pretjerivati...
ziki skines mali poklopac sa strane pumpe dva zavrtnja 8kljuc inace tu ima zica i plomba da se kao ne dira .unutra vidis osovinu rotora vrtis motor i dolaze zavrtnji 8kljuc 12ugaoni popustis jedan pa okrenes motor popustis drugi. srafciger i mali cekic pomeris taj spoj osovine rotora i hidraulicne glave .ne pomeraj vise od 1mm smer bas ne mogu da ti kazem 560 pumpa ide u jednu stranu a577 u drugu.ceo fazon je da dva konusna lima udaljis jadno od drugog tako da klipici u hidroglavi mogu vise da se rasire i samim tim zahvate vise goriva
Sad mi je tek drago kad cujem da je opste prihvacena cinjenica kako samo nov motor ima onoliko konja koliko mu pise,a svaki sa 500 pa navise sata polako ih snizava,koliko i u kojoj meri je od slucaja do slucaja ali bitno da nedostaju.
Sad mi je tek drago kad cujem da je opste prihvacena cinjenica kako samo nov motor ima onoliko konja koliko mu pise,a svaki sa 500 pa navise sata polako ih snizava,koliko i u kojoj meri je od slucaja do slucaja ali bitno da nedostaju.
Pa i kod njih sigurno ima odstupanja ali mislim da nisu nesto drasticno veca.a kako je onda kod IMTa, rakovice, ursusa, belarusa i sličnih traktora......
Dobra stvar samo mi je žao što ne nabavi prednju odrivnu dasku bilo ih je povoljno u firmi gdje sam radio bivši famok kostajnica.ti imaš dodatnu pumpu hidraulike, meni je žao što moj nema