U redu ali više toga nema.Razvodnjava se tema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mislim 1994 godina.Od koje godine se pocelo sa ugradnjom pojacane hidraulike na 577,560,565?
Ta opcija je postojala u ponudi još 80-ih godina ali je po svoj prilici doplata bila dosta paprena.Imam radionički priručnik iz 86-godine gde su kao opcija pojačan hidraulik,mokre kočnice i obrtna limarija.
Paše od 558Mislim 1994 godina.
- - - - - - - - - -
Od cega sve pase prednja felna za 539,mislim da moze normalno da se zavrne,od koje masine,prikolice ili tome slicno da ima isti raspored rupa i precnik srednje rupe.
Ocekivao sam taj odgovor bas od tebePaše od 558
Gde si kupio kompresor i koliko je bio para? treba mi glava za takav.I ja sam sa komšijom stavljao motor od 542 na njegov 533 pa nas je isto zabolela glava šta sve ne paše.
Evo jedan mali klip od remonta moje 558-ice koji nikako da izbacim.
Malo sam tanak sa slikama sklapanja jer sam dosta noću radio neispavan takoreći krao sam vreme.
Pa nisam se svaki put setio da slikam jer se uvek žuri da se završi što pre.
Slike rada motora nemam jer telefonom kojim sam slikao su otišle kada je riknuo.
A inače u toku celog remonta sve što je moglo da me snađe snašlo me je tako da sam ga dobro i završio da mogu da radim sa njime.
[video]https://youtu.be/WQq-pzX4j00[/video]
Ocekivao sam taj odgovor bas od tebe
To znam ali jel ima jos nesto da odgovara sraf na sraf na 539
Pa i ja bih zadnju proširenu od 549 al nema
Ma ne isplati se koliko samo prepravke ima ja sam od 542 stavljao na 33 pa me zabolila glava od svega šta ne paše.
A kamo taj ne bi imao kud s maskom ni rezervarom.
A tek međuploča a ako nije u centru bilo br krša treba tu izvest kvačilo opet.
U tako nešto bolje ne ulaziti .