Bobo
Član
Miran je dok se ne potrga nesto drugo. Steta pa nisu skinuli i desnu trubu kad je vec zadnji kraj bio sirom da i nju pregledaju...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To se zove nemastina ...
@mixer87kac I koliko si onda miran sa tim remontom od 2k evra?
nema nista gore kad sjedas u masinu i strepis kad ce nesto zveknut. na najmanju promjenu zvuka se trzas i kasnije pocnes umisljat da se nesto desava u motoru il mjenjacu.Ne znam koliko sam miran, ali jedno znam, šta god da uradiš na ovom traktoru uvek sednem u njega i čekam kad će nešto da crkne. Može sutra nešto da se desi, a može da ide 5 godina bez problema... A o ljubavi to je već druga priča. Svakako više volim imt-a od belorusa, ne kažem, verovatno je bolji rus, ali imam neku odbojnost prema njima nisu mi po ukusu...Ali čim ova nemaština prođe menjaćemo i to...
Nađi od nekog knjižicu tj. upustvo za rukovanje IMT traktora tu je navedeno sve a između ostalog i šta znače brojevi na pločiciLjudi, kako mogu da dokazem na tehnickom pregledu da je prvi broj sasije na IMT traktorima godina proizvodnje.
Znam da je prvi broj, ali mi oni da traze da im dokazem. Da li ima neki ostalog ili upustvo da to pise.