nesto2
Član
Pa da ublaži pritisak u donjoj zoni jer to predstavlja polugu.
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bas to sto je kolega nesko napiso. kad je nema, tu je pofin luft i banana leti lijevo desno a i naprijed i nazad pa se ne moze ustimat plug na toplingu kad dignes jedna visina kad spustis druga. a za ostale operacije je ne koristim, direkt kacam na balansnu.A zbog cega treba ta guma tamo??Mislim sta mu je uloga?Prvi put cujem zato pitam.
jedna ispravka kolega, guma je tu da ublazi udare zajedno sa balansnom. na maseju je to na sarafima gume nema.Pa da ublaži pritisak u donjoj zoni jer to predstavlja polugu.
Dobro da nije pukao krst
Jesi li brojao zube na konusno tanjirastom?
jeste li usporavali menjač?
Gde uzimaš,pošto je?Pa moram, šta ću... Cementacija krenula a i ima već krnjavih zuba..
svako to prihvata jer je 539 tata i mama za jedno ili 2 domacinstva. vise ljudi ne obradjuju zemlju koliko su prije. mislim na male one najmanje poljoprivrednike ko sto sam i sam. tako da je 539 odlican izbor. slobodno ulazi u takvu transakciju ako ti je potreban veci trakor. samo dobro pregledaj primjerak koji dobijas i gas.Izvinjavam se za pitanja iz vedra neba i sto menjam zapocetu temu. Razmisljam da menjam svoj 539 koji je potpuno ispravan bez mana za 558. Kome god ponudim sve oberucke prihvataju ponudu pa mi takva reakcija uliva nepoverenje. Najradije bi kupio 558 za kes ali ga neman pa mi ostaje jedina opcija zamena kljuc za kljuc, a ne bih da se zakoljem "novim" traktorom. Eto pitanja pa bih cuo i tudje misljenje.
Prodas 539 i stavis pare u dzep i lepo kupis sta ti volja.Ovako da li tebi ili njemu odgovara traktor pitanje je.Pare u dzep i za svoje pare biras sta ti volja.Izvinjavam se za pitanja iz vedra neba i sto menjam zapocetu temu. Razmisljam da menjam svoj 539 koji je potpuno ispravan bez mana za 558. Kome god ponudim sve oberucke prihvataju ponudu pa mi takva reakcija uliva nepoverenje. Najradije bi kupio 558 za kes ali ga neman pa mi ostaje jedina opcija zamena kljuc za kljuc, a ne bih da se zakoljem "novim" traktorom. Eto pitanja pa bih cuo i tudje misljenje.
Gde uzimaš,pošto je?