Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bojčetiću, na prethodim stranama smo pisali šta je mana brene ali nemoj misliti da se to baš tako lako kvari...Taj traktor 5106 je poluproizvod i tacka. Poredjenja radi MTZ 1025 je azdaja spram tog traktora. Tu jedno da se ugradi neki ZF menjac ili nesto slicno sto NE MOZE da slomi. Ovo sve ostalo nije resenje. Kad radim traktorom necu da razmisljam sta ce puci ili ne. Motor mora biti najslabija karika da padaju obrtaji kad je tesko i da moras u manju brzinu.
Znam ja da skinem pumpu , nego jel si sam rassturao pumpu pvp da menjas semeringSam sam ga menjao. Nista specijalno. Samo pazis na kajlu, podlosku i maticu da ne upadnu u motor i stvar resena.
Znam ja da skinem pumpu , nego jel si sam rassturao pumpu pvp da menjas semering
Znam ja da skinem pumpu , nego jel si sam rassturao pumpu pvp da menjas semering
a bas za imt nije tako? bas su dijelovi za njeg skupi? bas je skup za kupovinu? sve sto si naveo je prednost imt!Citam ove prepirke i zakljucujem da ste pristrasni jako vi ljubitelji imt-a pa sta vi mislite da ja volim rusa?Gledam samo sta je manje zlo a vi bas volite imt-a i mislim da ce te ih voziti dokle god budete mogli da radite.Nisam neko ko ne zna oko tih traktora cak sam na jednoj 7ci dw nov tip menja konusno tanjirasti itd itd.Cinjenica je da je mtz naj povoljniji traktor na nasem trzistu naj jeftiniji,dostupnost svih delova 100%,dostupnost pri radu dignes haubu i uradis gen na njivi,poluososvinu menjas u brazdi,i nastavis posao nastavis POSAO bez nekih velikih novcanih ulaganja i cekanja delova 10ak dana itd itd budi te realni i pisite realno!
banana je crveno guma dodje na bananu na mjesto gdje oznaceno zelenom bojom.Sta vam je to "guma banane"????