grunt
Član
Da kolega zbog kabine i svega ostalog....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da kolega zbog kabine i svega ostalog....
Cuo sam da se zale da trosi vise zetor, ali ne moze da potrosi litru vise nafte u setvi od 577, pa ne znam koliko vise da trosi.Po lancu sam mislio, ako ces za to da ga koristis.577 ne znam da moze da vuce 3x30, a da nije dw, dve su mu taman kao i zetoru 7211, 2x35.Jel se moze znati zbog cega ostalog? Zbog pistanja u drugoj brzoj? Ili? Ljudi imao sam 577, imam 6011.
Da se dvoumim izmedju dva, uzeo bi 577. A nisam ljubitelj Imt-a. Pa da uzmem njega zbog toga. Kao sto su Montoya I Bobo. Ja vise volim Deutz-a.
Ali jednostavno 577 je bolji traktor ako ga neko koristi za sve poslove. U oranju je bolji, za spremanje je bolji, za berac su tu. Ako se na 577, odvoji kabina. Zetor ima jednu prednost, a to je okretnost, nista drugo. Ajde kazite mi jedan posao u ratarstvu da je Zetor 7011, bolji od 577. Garantujem da ce u setvi i prskanju, Zetor potrositi vise goriva.
Mozda ja ne znam. Pa neka mi neko objasni.
Trecom sporom?Kod nas moze 3x30. Iako nije dv.
Prvom brzom uvek a nekad i drugom do 20 cmKod nas moze 3x30. Iako nije dv.
jel se moze znati zbog cega ostalog? Zbog pistanja u drugoj brzoj? Ili? Ljudi imao sam 577, imam 6011.
Da se dvoumim izmedju dva, uzeo bi 577. A nisam ljubitelj imt-a. Pa da uzmem njega zbog toga. Kao sto su montoya i bobo. Ja vise volim deutz-a.
Ali jednostavno 577 je bolji traktor ako ga neko koristi za sve poslove. U oranju je bolji, za spremanje je bolji, za berac su tu. Ako se na 577, odvoji kabina. Zetor ima jednu prednost, a to je okretnost, nista drugo. Ajde kazite mi jedan posao u ratarstvu da je zetor 7011, bolji od 577. Garantujem da ce u setvi i prskanju, zetor potrositi vise goriva.
mozda ja ne znam. Pa neka mi neko objasni.
Trecom sporom?
Trecom sporom?
IMT 5136 nakon zamjene ulja nema pritiska,ne povlači ulje.Ulje filteri novi.Šta bi moglo da bude?
Samo za Bobu I Montoyu.http://www.polovniautomobili.com/traktori/7362112/imt-5140
Dobar traktor.Moj je 2010. god. ,kod mene radi dosta vrsta poslova i zadovoljan sam.Jedino sto nije bas okretan zbog prednje vuce.
5177. daj se skoncentriraj...
Nek on zuji van koliko hoce al ne zuji unutra sto je naj bitnije. Ovaj 5140 ti je u biti "sasija" (diferencijal, mjenjac, hidraulik, prednja vuca i sva popratna oprema) od traktora 170-200ks ali s motorom 135ks. Na ovom se ne bi trebalo nista lomiti ni pucati jer je sad motor naj slabija karika u cjelom nizu. Ovo s oglasa je naspram nekog 5136 kao bmw...
I nije sa 5177 jer 5177 NE POSTOJI Zato sam i napisao da se skoncentriras
Zadnji kraj na 5140 je identican 5170-5210 traktorima (170 i 220ks). I prednja vuca je s takvog traktora kao i kabina, samo je motor slabiji stavljen.