Kremator
Član
Ako se nista ne rastura, obavezno ulje da se promeni!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Proveri crevo,da ne prođeš kao ja
Постоји више решења а сва су скупа, фрикциона спојка кошта 500Е. Ове обичне имају велики пречник, предњи мост 0д 549+ други зупчаници у редуктору предње вуче хххх еура. имам идеју да од ових исправних дугих крајева направим кратке. само да нађем ко то може да уради.zato sam i napiso da postoji mogucnost da zvekne na drugom mjestu. mozda je rjesenje na kardan od prednje vuce stavit onu sigurnosnu spojku sa kuglicama sto je spominjana u temi o sipovim beracima. prilagodit joj silu prema vuci i ako je bas gusto nek spojnica orinda.
Sto da nije uvukao prasinu i u karter?
a koliko te kosta jedna poluosovina kolega? gdje to kupujes?Постоји више решења а сва су скупа, фрикциона спојка кошта 500Е. Ове обичне имају велики пречник, предњи мост 0д 549+ други зупчаници у редуктору предње вуче хххх еура. имам идеју да од ових исправних дугих крајева направим кратке. само да нађем ко то може да уради.
600 rh nije nista, nama puklo na nekih pedesetak.Od kakvog se materijala pravi to crevo da pukne sa manje od 600 rh,nekako mi i nije zao sto su pukli kad cujem ovako nesto
a koliko te kosta jedna poluosovina kolega? gdje to kupujes?
Има комшија ИМТ549 дв нема проблема са тим, а ради дест пута више од мене, 549 има редукторе у точковима па су осовине растерећене више ми се смучио.Упреде је као конопац, више немам идеја шта да радим, имам ових покиданих 5 комада, нико их не поправља само цела нова.