Kremator
Član
....samo da ne bude posle da skrsi tanjirasti u prednjem mostu , umesto poluosovine...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
E to je meni sredilo motor,samo ja sam terao i duže,možda i dve godine jer se ne vidi crevo od haube a haubu nisam imao potrebe da skidam
Ako je počeo da duva ja bih ga prekaričio
Ako je uvlacio prasinu same karike ce pomoci ali ne previse. Vecinom i hilzne budu isparane najvise od svega tako da bolje sipaj 20w50 ulje ako troskari i teraj dokle god ide jer sadasnji kvalitet karika ni blizu nije originalu tako da po meni nece to previse pomoci. Skini usisnu granu i operi i teraj dok neskapa skroz i onda ga uradi kako dolikuje
Ne troskara ulje,samo duva.
Napravio sam jedan problem na mom novom IMT 577. Jesenas verovatno negde na pocetku ove teze radne sezone (tanjiranje,oranje) pukne mi crevo vazduha ono koje dovodi cist vazduh od filtera do usisne grane. I naravno ja to nisam primetio odmah,jer nisam podizao haubu. Traktor je verovatno danima vukao i vukao prasinu tuda i sad je poceo da duvucka na iberu... Trenuto ima 600 radnih casova. Sad me zanima da li bi mu prekaricenje motora pomoglo,posto je verovatno od silne prasine oribao karike??
Desava se da creva puknu i na manje rc, a verovatno i kvalitet nije bas dobar. Ima tu i propust vlasnika, koji i sam kaze da nije nekoliko dana dizao haubu, tako da to nije mogao primetiti. A sta ces kad se nema za traktore sa elektronikom i senzorima koji sigmaliziraju i najbanalniju gresku.Od kakvog se materijala pravi to crevo da pukne sa manje od 600 rh,nekako mi i nije zao sto su pukli kad cujem ovako nesto