Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam isti slučaj. Krči kardan kao da si ubacio šrafciger.
Sve izmenjano, naštelovano, angažovao priznate majstore ali opet isto ili može se reći sve gore i gore! I menjač osteje nategnut, jedva vadim iz brzine. Da ne stisnem kočnicu, išlo bi dalje.... Majstori kažu da treba delovi da nelegnu, ja im ne verujem, Tako vozim više od 2 g. Žali bože što sam dirao.... Radio idealno, nego bio rastavljen, pa ajde i to da se obnovi...
Može se štelovati od dole,
Nevaljaju ti lamele 100%
Razradiće se? Možda motor da se razrađuje ali tako nešto je gotov sklop bez razrađivanja.
kad je u pitanju zamjena druge lamele onda treba da se razradi(tj da se utrlja) ukoliko zamajac i korpa nisu isli na tokarsku obradu tj ravnjanje. a ako jesu onda sve istog trena treba da bude ko sto je predvidjeno.
To nitovanje lamele je neretko cista "0"!!! Nekad valja, ali u vecini slucajeva ne valja. Meni je covek za nitovanu lamelu za fapa trazio 50e, a nova 80e. Za 30 evra ne isplati se rizikovati. Jedan serviser kamiona ima citavu kolekciju nitovanih lamela sa novim ferodama koje su krive i nece da ih montira na vozila. Samo ih baci u cosak pa posle na otpad. Sad da li ih iskrive prilikom nestrucnog nitovanja, ili je lamela prethodno bila kriva, ona svakako ne valja.I ako nije nova, nego prenitovana, to nema pojma... inace danas resio jedan problem na ferkicu, kod zadnjeg levog tocka se culo neko skrgutanje i mlevenje, naizmenicno, i za malo da rasturam levu trubu, medjutim primetim da nesto nije u redu sa srafovima koji drze obruc za srce felne, kad ono par njih popustilo pa je odatle dolazilo cvrcanje .
U kom smislu krivo postavljena? Nju spojnicka uvek drzi u centru.Krivo postavljena lamela,ako trza,cima tocak prilikom pustanja kvacila, ...