milos.jovic.140
Član
A gde mu je pecurka?567 u inostranstvu ali sa DM34 motorom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A gde mu je pecurka?567 u inostranstvu ali sa DM34 motorom
Pa ima suvi filter vazduha.A gde mu je pecurka?
Nisu kupovali motore od jugica za to,kupovali su motore 1100 i 1300 za zastavu 128 koja se sklapala kod njih dugooo godina,zato ih sad ima u Kairu na svakom cosku kao i Rakovica.Znam da kupuju samo orginalno, za tu cenu sam i pitao, hvala. Neko mi je rekao da su jedno vreme kupovali i motore od jugica za navodnjavanje, znas li nesto o tome?
Pred kraj proizvodnje, Zastava je za Egipatske taksiste napravila vecu seriju 128ica, najvise za njihove taksiste. Verovatno im je falilo delova za motore. Sto nisu dosli kod mene. Puno dvoriste 128ica, delova sta god ocesNisu kupovali motore od jugica za to,kupovali su motore 1100 i 1300 za zastavu 128 koja se sklapala kod njih dugooo godina,zato ih sad ima u Kairu na svakom cosku kao i Rakovica.
Interesantno, gde je ovo slikano? Imam 567 sa M34 i Rakovicu 65 sa DM34 pa me je uvek zanimalo mogu li se motori na ova dva traktora zameniti, tj da li pase sve sraf na sraf?
Kome, ovom 567 sto je mirko postavio posto si citirao moj post?Koja mu cijena bog zna
A da mu možda ne fali težine kako bi imao dobro naleganje na podlogu