Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Boca od Fap kamiona orginal a klip i orbitrol kod ukrajinaca iz NS-a sto dolaze u rumu na vaser.Gde mogu da se kupe orbitrol klip i ona posuda za ulje za hidraulicni volan za imt traktor, zvao sam jusel imaju samo klip.
Misko kod mene u selu sigurno pola traktora ima Erka hladnjak,niko se nezali a i ja sam ih ugradjivao.Mirko,ni taj ne valja,barem meni. Stavio sam na 585 i nemoze da se vozi dugo traktor pre nego sto pocne da dize temperaturu,moram da ga perem. A o prethodnom fabrickom motoru na 542 i dizanju temperature sa istim ERKA hladnjakom da ne govorim. Sad cu da ga bacim i ugradim polovan domaci hladnjak,taj polovan jos uvek ide na traktoru,tako da je sto posto ispravan. Sad kad je motor od 560 ista prica. Ja sam mislio da je do motora,a taj hladnjak me zezao od kad sam ga ugradio. A ovaj motor od 560 je bio ugradjen u traktor sa domacim hladnjakom i nije dizao tako cesto temperaturu,a sad dize sa tim ERKA hladnjakom.