IMT

Ma taman ima toliko koliko mu treba da ne zariba.Ustvari mora malo i sat da laze tako da verovatno ima i do 1.bar pa zato i ne zaribava.

Da li neko zna koji je odnos ovog reduktora? Inace to je reduktor koji je bio kao dodatna oprema uz IMT 533/9 i sluzio za pogon cilkulara preko onih velikih kaisa.
2yjpxdi.jpg

Poslednja izmena:
Ja vec dugo godina praktikuje kad je traktor na leru(dugo radio)pri radnoj temp. da dam gas toliko da pritisak bude na zelenom polju sata,ne dozvoljavam da nize padne,medjutim u poslednje vreme mi se desi da na 539 nekad kazaljka pocne da poskakuje ode skoro pa na nulu i opet skoci na 3-4 bara te pitam da li kakve veze moze da ima onaj senzor pritiska ulja.Kod mene je elektronski sat pritiska ulja te mi sad malo zahtevno da provlacim crevo sa motora do sata ako bih ugradjivao onaj mehanicki

Vjerovatno pukla opruga na tlacnom ventilu pumpe za podmazivanje..

Ne znam sta moze biti u pitanju na mojoj novoj sedmici (ima ojacani hidraulik) kad se ugreje sporo mu reaguje poluga hidraulika u odnosu na rucicu u kabini. Na primer kad zadam komandu podizanja na rucicu u kabini polugama treba jedno 4-5 sec da se pocnu podizati.

Ja sam imao taj problem samo još izraženiji. Kod mene je bio problem filter ulja hidraulike...

Konacno sam resio da kupujem jednom a ne dvaput kao ranije ali sto me tek fasciniralo je sto i dalje pise Yugoslavia,kada sam to video rekoh prodavcu daj i ne objasnjavaj vise nista.
img2064.jpg
[/IMG]

Nazad
Vrh