MONTOYA
Član
Miloše,običan il turbak?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pritisak je cista 0 na leru,na igli, dok na pola gasa skoci kazaljka za 1mm od one igle,jedva da se moze primetiti da kazaljka funkcionise,znaci podigne pritisak na nekih 0,2-0,3 bar.
Stavljao sam i drugi sat,isti pritisak.Ja sam ocekivao da ce zakucati ali nista od tog dozivljaja,zasadaMa taman ima toliko koliko mu treba da ne zariba.Ustvari mora malo i sat da laze tako da verovatno ima i do 1.bar pa zato i ne zaribava.
Da li neko zna koji je odnos ovog reduktora? Inace to je reduktor koji je bio kao dodatna oprema uz IMT 533/9 i sluzio za pogon cilkulara preko onih velikih kaisa.
Da li neko zna koji je odnos ovog reduktora? Inace to je reduktor koji je bio kao dodatna oprema uz IMT 533/9 i sluzio za pogon cilkulara preko onih velikih kaisa.
Probao sam bez klipnjace ali je ona posle kraceg vremena izasla napolje sa porukom"Ako ti netrebam ja hocu napolje"Mirko koliko sam upoznat sa tvojim postovima vidim da si svašta probao sa i na traktorima.Da li si nekada probao da voziš traktor bez radilice?
Odnos je 1.824:1 .
Na 540 obrtaja vratila imaš 985 obrtaja remenice i obimnu brzinu remenice 707 m/min
Ja vec dugo godina praktikuje kad je traktor na leru(dugo radio)pri radnoj temp. da dam gas toliko da pritisak bude na zelenom polju sata,ne dozvoljavam da nize padne,medjutim u poslednje vreme mi se desi da na 539 nekad kazaljka pocne da poskakuje ode skoro pa na nulu i opet skoci na 3-4 bara te pitam da li kakve veze moze da ima onaj senzor pritiska ulja.Kod mene je elektronski sat pritiska ulja te mi sad malo zahtevno da provlacim crevo sa motora do sata ako bih ugradjivao onaj mehanicki
Ja napisao kako piše u tehničkom uputstvu a piše 1,824:1
Ubacuješ standardne klipove ili 101Tomo VS 1400 Evra plus dizne i pumpa ako treba.Radi mi Feniks iz Novog Sada.
Montoya obican od 5106.