lisnik
Zaslužan član
Ako lupa moze biti PVP i dizne ili ono najgore da riba..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze da se cuje ako nije lepo nastelovana pedala pa je druk lezaj stalno naslonjen na korpu i okrece non-stop,zato i nece da traje dugo.Koliko ja razumem treba samo nastelovati pedalu da ne drzi druk lezaj stalno na korpi-zabicama i to je ceo posao.Druk_lezaj se ne moze cuti ako nisi stisnuo papucicu kvacila.
Da bi se ugasio mora bos pumpa da ostane bez goriva,a ona ostaje zbog nekog zacepljenja na instalaciji ili filterima ili zbog neispravne AC pumpe ili ti negde vuce fals vazduh.danas mi se 560 iz cista mira ugasio. upalio je na slepanje. goriva ima svi filteri novi sve cakum pakum ali mi stalno u casici na AC pumpi pravi sitne mjehurice. to mi se desava odkad sam zamijenio crijevo od AC pumpe do prvog filtera. bilo kakva pomoc je dobrodosla.
Naleteh na internetu na sliku ovog traktora, pa me je zainteresovalo to sto lici na IMT 106/136. Posle malo pretrage pronasao sam da ih je IMT proizvodio "80-ih godina, u srecno vreme Jugoslavije, za trziste Velike Britanije, pod oznakom Nuffield 126. Posto jako malo na internetu ima o njima nisam pronasao podatak o tome koliko ih je proizvedeno i da li je sem boje i oznake jos nesto promenjeno na njima. Izvoziti traktore u zemlju iz koje je kupljena licenca za njih, nije mala stvar. Ipak predpostavljam da nije bio veliki broj primeraka u pitanju jer se ovde nikada nisu spominjali.
Imali bi i mi njima da se podsmevamo za što štaNeuspešan pokušaj ... slično kao i Yugo. Ima po britanskim forumima kako se podsmevaju kvalitetu.
Da bi se ugasio mora bos pumpa da ostane bez goriva,a ona ostaje zbog nekog zacepljenja na instalaciji ili filterima ili zbog neispravne AC pumpe ili ti negde vuce fals vazduh.